INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC KOLN

VIDEO Ţapul chinuit » Luat de coarne şi învîrtit prin aer! Hennes VIII, mascota vie a Kolnului, victima bucuriei

Îngrijitorul încearcă să-l salveze pe Hennes din mîinile lui Ujah
Foto: Bild Zeitung
Îngrijitorul încearcă să-l salveze pe Hennes din mîinile lui Ujah Foto: Bild Zeitung

Articol de - Publicat marti, 10 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 09 martie 2015 20:42

Nigerianul Ujah, cel care l-a traumatizat duminică pe Hennes, are acum probleme cu fanii şi cu asociaţiile pentru protecţia animalelor

Pentru suporterii lui FC Koln, ţapul Hennes VIII, mascota clubului, e un adevărat cult. Însă atacantul nigerian Anthony Ujah n-a prea înţeles cum stau lucrurile. Iar duminică, la meciul cu Eintracht (4-2), şi i-a pus în cap şi pe ei, şi asociaţiile pentru protecţia animalelor.

După ce a marcat golul 4, în minutul 82, jucătorul Kolnului s-a năpustit asupra bietului animal şi l-a luat de coarne, învîrtindu-l prin aer. Mai tîrziu şi-a dat seama că nu-i în regulă ce-a făcut şi i-a cerut public scuze: "Sorry, Hennes. Am cam exagerat". Degeaba.

Surprinsă de camerele TV, scena a făcut rapid înconjurul lumii. Iar Ujah s-a trezit bombardat cu mesaje dezaprobatoare şi a fost pus la zid de Asociaţia Federală pentru Protecţia Animalelor: "Jucătorii ar trebui să ia cu asalt porţile adverse, nu animalele. Pentru ţap a fost un mare stres şi în încercarea de a se elibera putea răni pe cineva sau se putea răni".

"Animalele n-au ce căuta pe stadioane. Doar bipezi şi o minge de fotbal"
Asociaţia Federală pentru Protecţia Animalelor, Germania

8 ani a împlinit astăzi ţapul Hennes VIII, mascota Kolnului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
a.c.a.b_st
a.c.a.b_st  •  10 Martie 2015, 13:06

ce re//tard!

madskills
madskills  •  10 Martie 2015, 12:55
Postat de kacsoa. pe 10 Martie 2015, 09:46

Voi sunteti siguri ca l-a invartit prin aer ? Macar cand puneti imagini , incercati sa nu exagerati ( sa nu spun sa nu mintiti ) .

Nu asta era ideea. Asa ceva nu se face. Inca o data unii africani parca o fac special sa ne demonstreze de ce lumea ii face maimute.

ataraxia
ataraxia  •  10 Martie 2015, 11:11
Postat de kacsoa. pe 10 Martie 2015, 09:46

Voi sunteti siguri ca l-a invartit prin aer ? Macar cand puneti imagini , incercati sa nu exagerati ( sa nu spun sa nu mintiti ) .

sunt prea retardati ca sa stie ce inseamna sa "invarti prin aer"

Vezi toate comentariile (4)
Comentează