INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OMAGIU

VIDEO Ultima dedicație primită de Cruyff în timpul vieții a fost una extrem de controversată » Messi a fost autorul: "Dacă cineva poate face asta, el e acela!"

Articol de GSP - Publicat joi, 24 martie 2016 20:56

Luna trecută, Messi și Suarez au fost în centrul atenției cu o fază controversată, petrecută la meciul dintre Barcelona și Celta Vigo, scor 6-1.

În loc să înscrie direct de la punctul cu var atunci când arbitrul a indicat penalty, Messi și Suarez au creat o fază care a amintit de marele fotbalist olandez. VEZI AICI VIDEO!

În 1982, Cruyff și coechipierul său, Jesper Olsen, au creat una asemănătoare într-un meci Ajax - Helmond Sport.

După meciul Barcei, Cruyff a declarat: "Sunt foarte fericit. Mă bucur că Messi a făcut asta. Nu știu dacă s-a inspirat de la mine, dar, dacă cineva poate face asta, el e acela. Am văzut că oamenii au readus în discuție penalty-ul meu. Te face fericit să vezi că anumite lucruri nu se uită. Sunt minunate momentele pe care ți le oferă fotbalul".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
v1ad
v1ad  •  25 Martie 2016, 19:30
Postat de dac.impielitzat pe 24 Martie 2016, 22:49

GSP = cancanizeta

gsp = gigi, steaua, pictoriale

spinoza
spinoza  •  25 Martie 2016, 08:22

Din cauza lui eu sustin Olanda in toate competitiile si meciurile, mai putin atunci cand joaca cu Romania! Imi pare rau ca s-a prapadit suferind de aceasta crunta boala. O sa ne fie dor de tine Johann Cruyff!

zazy
zazy  •  25 Martie 2016, 08:02

https://www.youtube.com/watch?v=7NZ0byEyeOA

Vezi toate comentariile (8)
Comentează