INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA AFRICII

VIDEO și FOTO Un fost fotbalist din Liga 1 a marcat golul victoriei pentru Camerun la Cupa Africii!

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor +8   FOTO
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 19 ianuarie 2017 09:15

Fostul fundaș camerunez al lui FC Botoșani, Ngadeu, a înscris golul victoriei pentru reprezentativa Camerunului, în partida cu Guinea-Bissau (2-1) din grupele Cupei Africii pe Națiuni.

 În prezent jucător la Slavia Praga, Ngadeu a înscris în minutul 79 golul de 2-1, cu un șut de la aproximativ 20 de metri și a adus victoria Camerunului, care a urcat pe primul loc în Grupa A.

Ngadeu a evoluat timp de două sezoane pentru FC Botoșani, din 2014, când s-a transferat în România de la echipa a doua a lui Nurnberg, până vara trecută.

VIDEO cu golul lui Nagdeu!

Giunea-Bissau a deschis scorul în minutul 13, prin Piqueti, iar Siani a restabilit egalitatea în minutul 61. În echipa de start a Camerunului s-a aflat și fostul dinamovist Collins Fai.

Din aceeași grupă mai fac parte Burkina Faso și Gabon, ambele cu câte două puncte, în timp ce Guinea-Bissau este pe ultimul loc, cu un singur punct.

Meciul și golul pentru Aubameyang 

Aubameyang a marcat din nou pentru Gabon, în partida cu Burkina Faso, după ce marcase și în primul meci al gabonezilor, cu Guinea-Bissau. Ambele confruntări s-au încheiat la egalitate, scor 1-1.

Vezi aici rezumatul VIDEO al partidei Gabon-Burkina Faso!

Atacantul Borussiei Dortmund și starul lui Leicester City, algerianul Riyad Mahrez, sunt golgeterii competiței după primele două runde, cu câte două goluri fiecare.

Gabon este țara gazdă a acestei ediții a Cupei Africii pe Națiuni, care are loc în perioada 14 ianuarie-5 februarie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close