INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  WEST HAM - MAN. UNITED 0-2

VIDEO United pentru Manchester » Arbitrii au câștigat meciul de la Londra: eliminare nejustificată și gol din ofsaid

Momentul impactului dintre Feghouli și Jones
Momentul impactului dintre Feghouli și Jones

Articol de - Publicat miercuri, 04 ianuarie 2017 00:00

Arbitrii le-au câștigat ”diavolilor” meciul de la Londra: o eliminare nejustificată din tabăra ”ciocănarilor” și golul doi din ofsaid.

West Ham începuse mai bine și amenința poarta lui De Gea când în joc a intervenit decisiv "centralul" Mike Dean.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

"Ciocănarul" Feghouli și-a prelungit prea mult balonul în fața careului advers și în tentativa de a-l recupera s-a aruncat cu ambele picioare în direcția lui. Din lateral, mingea a fost atacată și de Jones.

Fundașul lui Man. United a și lovit-o, dar, din inerția mișcării, l-a lovit și pe Feghouli. O ciocnire nefericită, pe care arbitrul a amendat-o cu "roșu", arătat mijlocașului algerian! Era minutul 15.

Rămasă în 10, West Ham a rezistat până-n minutul 63, când Mata a deschis scorul pentru United. Și poate ar fi reușit chiar să smulgă un punct dacă unul dintre asistenții lui Dean nu trecea cu vederea poziția de afară din joc în care se afla Ibrahimovici la înscrierea golului doi (78).

"N-am văzut bine fazele incriminate. Dar dacă vorbim despre arbitraje, noi suntem campioni la decizii controversate luate împotriva noastră"
Jose Mourinho, manager Man. United

6victorii consecutive are Man. United în Premier, cu acest 2-0 de la Londra

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează