INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MLS, LA GALAXY

VIDEO Zlatan Ibrahimovic, gol și scandal cu un adversar: l-a amenințat tot meciul! „Trebuie să mă activez uneori, altfel e totul prea ușor”

Articol de GSP - Publicat luni, 29 aprilie 2019 15:07

Zlatan Ibrahimovic, 37 de ani, a marcat un nou gol pentru LA Galaxy în victoria cu Real Salt Lake, scor 2-1, în MLS, însă s-a remarcat mai mult prin conflictul avut pe teren cu adversarul Nedum Onuoha, 32 de ani.

Totul a pornit în minutul 60, în urma unui fault pe care Ibrahimovic l-a făcut asupra fundașului britanic. Cei doi au avut un schimb dur de replici, iar Zlatan nu a trecut ușor peste moment și l-a șicanat până la finalul partidei.

Onuoha a susținut la finalul partidei că suedezul l-a amenințat de mai multe ori.

„La final a venit să își ceară scuze de la mine pentru că din minutul 60 nu s-a oprit din a-mi spune ce mi-ar face și cum o să îmi facă rău pentru acest meci. Acesta este jucătorul care e imaginea MLS, așa cum o susține și el”, a spus fundașul de la Real Salt Lake.

Un alt moment tensionat a fost după ce Ibrahimovic a marcat golul decisiv și s-a bucurat ostentativ chiar în fața adversarului său.

„Mă cunosc. Mă simt bine când mă enervez. Trebuie să mă activez uneori, altfel e totul prea ușor”, a declarat Ibrahimovic. Atacantul a mers la final în vestiarul adversarilor pentru a-i cere scuze lui Onuoha, însă acesta nu a vrut să îl asculte.

LA Galaxy este pe locul doi în Conferința de Vest a MLS, cu un punct mai puțin față de Los Angeles FC, dar și cu un meci mai puțin disputat. 

Citește și:

Zlatan Ibrahimovic continuă să surprindă » Noul James Bond! » „Oare nu-l va înlocui Zlatan pe Daniel Craig?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close