INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OLANDA

Videoclipul nevestei sabotează transferul lui Sneijder la Galatasaray: ”Yolanthe, nu te vrem. Eşti o ruşine!”

Yolanthe s-a căsătorit cu Wesley Sneijder pe 17 iulie 2010, în faţa a 250 de invitaţi. Printre ei, Adelina şi Cristi Chivu
Yolanthe s-a căsătorit cu Wesley Sneijder pe 17 iulie 2010, în faţa a 250 de invitaţi. Printre ei, Adelina şi Cristi Chivu

Articol de - Publicat vineri, 11 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 10 ianuarie 2013 20:34

Iniţial euforici la ideea că internaţionalul de 28 de ani ar putea juca în Superlig, fundamentaliştii turci s-au inflamat cînd au dat peste un film deocheat al topmodelului batav.

Ziarele turceşti erau miercuri în al 9-lea cer. Milliyet anunţa cu mare pompă că Galatasaray s-ar fi înţeles cu Inter pentru transferul lui Wesley Sneijder: 11 milioane de euro nerazzurrilor, 6,5 milioane anual internaţionalului olandez. Inclusiv soţia jucătorului, Yolanthe Cabau, îi dădea apă la moară: "Am fost în mai multe rînduri la Istanbul, e un super-oraş!".

Dar tocmai doamna Cabau i-ar putea închide lui Wesley porţile spre metropola de pe malurile Bosforului. Sau, mai bine zis, un videoclip deocheat filmat de ea în 2006. În "The Turkish Chick", Yolanthe joacă rolul unei anume Dilara, o turcoaică tînără care se dezbracă în pădure şi încearcă să seducă un puşti olandez.

Suporterii Cim-Bom, musulmani radicali, au dat peste filmuleţ pe net şi s-au întors cu 180 de grade. Nici nu mai vor să audă de un transfer al olandezului la echipa lor: "Yolanthe e o ruşine! N-o vrem la Istanbul!".

"E 99 la sută al nostru"
Directorul sportiv al Galatei, Bulent Tulun, e sigur că Sneijder va îmbrăca tricoul galben-roşu din februarie. "În 99 la sută din cazuri, astfel de transferuri se finalizează. Cu Inter e totul OK, ne-am înţeles la 11 milioane de euro", a declarat Tulun, ieri, postului "Radyospor".

"Campionatul turc nu e printre cele mai bune din Europa. Mă voi gîndi la Galatasaray doar dacă nu voi primi o ofertă mai interesantă pînă la sfîrşitul lunii. Eu mi-aş dori Anglia" (Wesley Sneijder, mijlocaş Inter)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează