INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Villarreal vrea să transfere un fotbalist de la Manchester City!

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat vineri, 24 martie 2017 16:31

Claudio Bravo, portarul lui Manchester City s-ar putea întoarce în La Liga, la Villarreal de această dată. Mutarea ar urma să se facă în această vară.

”Submarinul galben” a făcut o ofertă clubului din Premier League, pentru a-l împrumuta pe internaționalul chilian, în sezonul viitor.

Goalkeeper-ul, în vârstă de 33 de ani, tocmai s-a transferat la echipa lui Pep Guardiola, în august 2016, venind de la Barcelona. El a fost titular în acest sezon în formația ”cetățenilor”, dar și-ar putea pierde acest statut în viitorul campionat, după ce au apărut informații despre venirea pe ”Etihad” a lui Emerson Moraes de la Benfica.

După ce a jucat la echipa catalană, Cludio Bravo nu acceptă să stea pe bancă la Manchester City o perioadă îndelungată. Villarreal și-l dorește pe chilian, ținând cont de faptul că portarul Sergio Asenjo este accidentat și va lipsi aproximativ șapte luni, dar și pentru că el are experiență în La Liga.

Dacă mutarea se va materializa, atunci Manchester City i-ar putea oferi un nou contract lui Willy Caballero, goalkeeper-ul argentinian de 35 de ani, căruia îi expiră înțelegerea în luna iunie.

Bravo, care este cotat la 12 milioane de euro de transfermarkt, a debutat în 2002 la Colo-Colo, în Chile și a fost transferat la Real Sociedad în 2006, unde a evoluat timp de 8 sezoane. În 2014, portarul a ajuns la Barcelona, jucând 2 ani în La Liga și câștigând 2 titluri, Super Cupa Europei și Campionatul Mondial al cluburilor . În 2016, el a semnat cu echipa ”cetățenilor” până în 2020, iar în actualul campionat a jucat 19 meciuri în Premier League și 4 partide în Champions League.

surse: tribalfootball.com, mcfcwatch.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează