INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUNDERLAND

Vine Di Canio, dispar fanii! » Suporterii lui Sunderland nu-l vor pe italian pe bancă

Articol de - Publicat miercuri, 03 aprilie 2013 00:00 / Actualizat marti, 02 aprilie 2013 22:59

Stadionul lui Sunderland se va goli. Suporterii refuză să mai susţină un club ”care se asociază cu o ideologie ce predică ura”


Sunderland l-a angajat pe Di Canio ca să se salveze de la retrogradare. Însă riscă să-şi piardă fanii din cauza afinităţilor politice ale managerului italian. "Vicele" clubului, David Miliband, fost ministru al afacerilor externe, a renunţat cînd a auzit că de azi, pe bancă va sta un fascist declarat, admirator al fostului dictator Benito Mussolini.

Iar sute de suporteri, printre care şi veterani din Al Doilea Război Mondial, ameninţă să-i urmeze exemplul. Deocamdată, au cerut conducerii îndepărtarea italianului înainte de a conduce primul meci al echipei, în week-end, cu Chelsea: "E tovarăşul de ideologie al unor criminali!". În caz contrar, vor să boicoteze Sunderland "atîta vreme cît pe bancă se va afla Di Canio".


267 de morţi şi aproape 1.000 de răniţi s-au înregistrat la Sunderland în urma raidurilor aviaţiei naziste, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
thumbzilla
thumbzilla  •  03 Aprilie 2013, 11:20

si pe fatza lui se vede ura :|

Vezi toate comentariile (1)
Comentează