INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Virtual campion în Portugalia, Vitor Pereira îl poate înlocui pe David Moyes la Everton

Articol de - Publicat duminica, 12 mai 2013 00:00 / Actualizat duminica, 12 mai 2013 14:41

Porto a avut un come-back de excepţie în "Clasicul" Portugaliei, învingînd Benfica, scor 2-1, printr-un gol în prelungiri.

"Dragonii" sînt aproape campioni - mai au un meci în deplasare la Pacos de Ferreira, dar echipa lui Tony nu mai poate pierde locul 3, de preliminariile Champions League -, însă îşi poate pierde antrenorul. Vitor Pereira, 44 de ani, este aproape de al doilea titlu de campion, consecutiv, cu gruparea din nordul Portugaliei, şi-ar putea semna foarte curînd cu Everton!

Atît jurnaliştii britanici, cît şi cei lusitani, vorbesc de această posibilă mutare, mai ales că reprezentanţi ai grupării engleze au fost la Porto să vadă meciul din tribune. Postul de antrenor la Everton rămîne vacant după ce David Moyes va merge la Manchester Unitede spre a-l înlocui pe legendarul Sir Alex Ferguson. Pereira a evitat, elegant, să dea vreun răspuns la finele victoriei cu Benfica: "Nu mă interesează viitorul meu acum, vorbim după ultima etapă".

 

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează