INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Vor avea un Piquetino » Shakira e fericită. A confirmat că e însărcinată cu Pique

Shakira e fericită alături de Pique.
Shakira e fericită alături de Pique.

Articol de - Publicat vineri, 21 septembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 21 septembrie 2012 01:10

"Aşteptăm primul nostru copil", a anunţat cîntăreaţa columbiană. Ea şi Gerard Pique, fundaşul Barcei, sînt împreună de un an şi nouă luni.

Pentru Gerard Pique, frumoasa interpretă columbiană de muzică latino a rupt în ianuarie 2011 o relaţie ce dura de 11 ani, cu fiul fostului preşedinte argentinian Fernando de la Rua.

Două luni mai tîrziu, Shakira, 35 de ani, a dezvăluit că este îndrăgostită de apărătorul Barcei, mai tînăr cu zece ani, iar de atunci blonda din Barranquilla a apărut deseori pe Camp Nou pentru meciurile echipei blaugrana.

Un an şi jumătate mai tîrziu, Shakira confirmă că este însărcinată. "Eu şi Gerard aşteptăm primul nostru copil. Sîntem foarte fericiţi", a anunţat miercuri cîntăreaţa, mesaj redat imediat de Pique pe paginile sale de Twitter şi Facebook.

Jucătorul în vîrstă de 25 de ani nu mai simţea durerea de la piciorul stîng. S-a accidentat în aceeaşi seară, în meciul cu Spartak, din grupele Ligii, şi ar putea lipsi trei săptămîni. El Clasico cu Real, din 7 octombrie, este în pericol. Dar, după ce a împărtăşit fanilor extraordinara veste, un meci nu mai este atît de important.

60 de milioane de discuri a vîndut Shakira

100 de milioane de dolari este averea cîntăreţei columbiene

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează