INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FERGUSON RISCĂ TOTUL

Vrea să-l bage pe Rooney cu Bayern!

Articol de - Publicat luni, 05 aprilie 2010 00:00

Managerul lui Manchester United pregăteşte o mutare surpriză pentru returul "sferturilor" Ligii cu Bayern. Deşi după ce suferise la Munchen o entorsă la gleznă, verdictul medicilor era de 2-3 săptămîni pe tuşă, Alex Ferguson a primit semnale încurajatoare, Wayne răspunzînd foarte bine la tratament. Şi, potrivit "Daily Mirror", antrenorul scoţian ia în calcul convocarea lui Rooney pentru meciul de miercuri, de pe "Old Trafford"!


"Ferguson nu-i va pune însă în pericol tot restul sezonului şi prezenţa la Mondiale, ci va aştepta pînă mîine verdictul medicilor. Dacă nu va putea reveni la antrenamente, atunci nici nu-l va reţine în lot. Scoţianul păstrează însă speranţe că atacantul de 24 de ani va reuşi o senzaţională reintrare şi va spori astfel şansele lui United de a se califica în semifinale", scrie sursa citată.

Acum 6 zile, Bayern a cîştigat prima manşă, în prelungirile căreia Wayne a ieşit într-un picior, imediat după ce Olici a marcat golul victoriei bavareze.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (2)
 •  05 Aprilie 2010, 23:25

cu sau fara rooney, united este obligata sa castige miercuri seara si s-o elimine pe bayern.

sergiusurdila
sergiusurdila  •  05 Aprilie 2010, 19:07

Sper ca Manchester United va castiga si va lua din nou Liga Campionilor. Rooney trebuie sa respecte decizia medicilor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează