INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Gestul pe care Roman Abramovich l-a făcut pentru Adrian Mutu: „Incredibil, dar a acceptat!”

Adrian Mutu, pe vremea când juca la Chelsea.
Foto: Getty Images
Adrian Mutu, pe vremea când juca la Chelsea. Foto: Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 07 aprilie 2023 17:40 / Actualizat vineri, 07 aprilie 2023 20:34

Wayne Bridge (42 de ani), fostul fundaș stânga al celor de la Chelsea, a dezvăluit un moment inedit din vestiarul londonezilor, în care a fost implicat Adrian Mutu (44 de ani), actualul antrenor al Rapidului. 

Fostul stoper al trupei de pe Stamford Bridge a spus că „Briliantul” i-a cerut lui Roman Abramovich, fostul finanțator al albaștrilor, să dubleze bonusul pe care jucătorii urmau să-l primească, în urma calificării în semifinalele Ligii Campionilor, în sezonul 2003-2004. 

Chelsea trecuse în „sferturi” de rivala Arsenal, cu scorul general de 3-2, Bridge fiind cel care a marcat golul calificării pentru trupa din vestul Londrei. 

Roman Abramovich, convins de Adrian Mutu să dubleze primele

„După acel meci cu Arsenal, Roman Abramovici a venit în vestiar, iar toată lumea sărbătorea calificarea. Adrian Mutu a început să strige: «Bonus dublu!», iar Abramovici s-a uitat la el și a dat din cap: «sigur că da».

Credeți-mă că bonusurile de calificare erau deja destul de consistente și nu aveam nevoie să fie dublate, dar Roman Abramovici le-a dublat. Incredibil, dar a făcut-o”, a declarat Wayne Bridge, potriviti cotidianului britanic The Sun. 

Gestul pe care Roman Abramovich l-a făcut pentru Adrian Mutu: „Incredibil, dar a acceptat!”
Wayne Bridge. Foto: Getty Images

În meciul tur, de pe Stamford Bridge, încheiat cu scorul de 1-1, Wayne Bridge și Adrian Mutu au fost amândoi titulari. Primul a fost integralist, în timp ce românul a fost înlocuit în minutul 72 de Hernan Crespo. 

La returul de pe Highbury, scor 2-1 pentru Chelsea, Wayne Bridge a fost titular, marcând golul decisiv în minutul 87, în timp ce Adrian Mutu a fost rezervă neutilizată. 

Citește și: 

Sancţiuni dure pentru Juventus și Inter după derby-ul din Cupa Italiei

Mesajul unui viitor campion cu Napoli: „Pentru Luciano Spalletti sunt ca o dinamită. Am 5 metri avantaj în dueluri cu orice fundaș”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
VanBasten
VanBasten  •  07 Aprilie 2023, 21:04

Bonus dublu si un kil de faina 000 cu 50% discount.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează