INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUA

Welcome, New York! » După Tevez, Juventus se desparte și de Pirlo: mijlocașul va juca în MLS

Andrea Pirlo și visul american, după o carieră de două decenii în care a cîștigat aproape totul la cluburi și echipa națională
Andrea Pirlo și visul american, după o carieră de două decenii în care a cîștigat aproape totul la cluburi și echipa națională

Articol de - Publicat marti, 23 iunie 2015 00:00

Aflat în vacanță în SUA, regizorul bianconero a asistat duminică la meciul de baseball Yankees - Detroit Tigers și s-ar fi înțeles pentru un transfer la New York City FC, echipa lui Lampard și Villa.

Finala Ligii cu Barcelona a fost cîntecul european de lebădă al lui Pirlo. După 4 sezoane la Juve, în care a luat tot atîtea scudetti, regizorul de 36 de ani a ales să treacă Atlanticul.

Potrivit New York Times, Andrea n-a fost în SUA, duminică, numai să vadă meciul de baseball NY Yankees - Detroit Tigers, ci și să-și negocieze un transfer în MLS!

Internaționalul italian și impresarul său ar fi negociat cu Ferran Soriano, directorul executiv al lui Man. City, dar și al americanilor de la New York City FC, detaliile mutării care ar trebui să fie oficializată chiar în viitorul week-end.

Ar fi a treia lovitură din mercato a formației la care mai joacă Frank Lampard, 37 de ani, și David Villa, 33 de ani. Singura necunoscută pentru presa italiană rămîne dacă Pirlo va pleca din această vară sau la începutul lui 2016.

ALTE VEDETE ÎN MLS: Magnet pentru "veteranii" Europei

Pirlo ar întregi o colecție de jucători europeni de top, retrași în Statele Unite la finele carierei. În MLS, l-ar avea adversar și pe românul Răzvan Cociș, care joacă la Chicago Fire.

Jucător Vîrstă Echipă Ţară
Steven Gerrard 35 ani LA Galaxy Anglia
Frank Lampard 37 ani New York City  Anglia
David Villa 33 ani New York City Spania
Kaka 33 ani Orlando City Brazilia
Robbie Keane 34 ani LA Galaxy Irlanda
Sebastian Giovinco 28 ani Toronto Italia
Jermaine Jones 33 ani New England Revolution SUA
Clint Dempsey 32 ani Seattle Sounders SUA
Obafemi Martins 30 ani Seattle Sounders Nigeria

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
para.para
para.para  •  23 Iunie 2015, 21:22

"ALTE VEDETE ÎN MLS: Magnet pentru "veteranii" Europei". Pe langa cel mai veteran al Europei, românul Răzvan Cociș, ii mai gasim si pe Jermaine Jones si Clint Dempsey (americani din toate punctele de vedere).

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close