INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DE CE S-A RUPT OWEN?

"Wembley arată ca un ogor"

Articol de - Publicat sambata, 06 martie 2010 00:00

Sir Alex Ferguson a găsit cauza gravei accidentări suferite de Michael Owen. Calitatea terenului de pe Wembley, unde Anglia a învins miercuri într-un amical Egipt (3-1). "Am crezut că înaintea meciului a avut loc o cursă de cai. Nu-mi puteam imagina că pe o astfel de arătură vor intra nişte fotbalişti", s-a plîns Sir Alex Ferguson, necăjit pentru că l-a pierdut pe Owen în finalul sezonului. Atacantul englez va fi operat la muşchiul lezat şi va rata CM din Africa de Sud.


Mai mult, managerul lui Manchester United dă vina pe gazonul execrabil de pe Wembley şi pentru agravarea problemelor la genunchi ale lui Rooney: "E prea mult pentru Wayne ca să joace o oră duminica trecută în finala Cupei Ligii şi după trei zile alte 90 de minute. Nu ştiu dacă îl pot folosi cu Wolves".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
 •  06 Martie 2010, 11:33

Nu e prima data. Gazonul este execrabil. Si in finala de cupa cu Chelsea tot asa a fost. Nu inteleg cum bagi 1 miliard de euro intr-un stadion si nu ai un gazon cum trebuie.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close