INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA LIGII ANGLIEI / SEMIFINALE, TUR / CHELSEA - ARSENAL 0-0

Wenger a erupt la masa presei: ”De fiecare dată când cade Morata, e o lovitură liberă nenorocită!”

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de - Publicat joi, 11 ianuarie 2018 10:55

Suspendat, Arsene Wenger, managerul lui Arsenal, a urmărit meciul printre jurnaliști. Se uita mereu în jur să verifice dacă i s-au observat reacțiile. ”Da, Arsène, te-am văzut”, a comentat Daily Mail.

Marți, la conferință, un reporter l-a întrebat pe Arsène Wenger: "De ce nu stați la masa presei?". Managerul lui Arsenal a răspuns: "Sigur, de ce nu?". Și francezul chiar a ținut cont de idee.

Pe 4 februarie, la Chelsea - Arsenal 3-1, în Premier League, era tot suspendat și a stat într-o lojă. "Am pierdut zece minute din meci până am ajuns acolo", s-a plâns Wenger. Așa că acum a stat printre jurnaliști pe Stamford Bridge.

"O poziție perfectă. E central, aproape de băncile de rezerve și faci doar 30 de secunde până la vestiare", a scris Daily Mail. Un singur dezavantaj: fiecare reacție e chiar sub ochii ziariștilor.

De aceea, când nu-și mai putea controla emoțiile, izbucnind de nervi, tehnicianul se uita în jur. Ca și cum s-ar fi întrebat: "M-a observat cineva?". "Da, Arsène, te-am văzut", a comentat Daily Mail. Și nu le-a scăpat nici momentul de furie din repriza a doua, după ce arbitrul Martin Atkinson fluierase un fault la Morata: "De fiecare dată când cade Morata, e o lovitură liberă nenorocită". 

"Am înțeles acum de ce toată lumea vă tratează frumos pe stadioane pe voi, jurnaliștii. Aveți întotdeauna cele mai bune locuri"
Arsène Wenger, manager Arsenal

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  11 Ianuarie 2018, 15:13

Cel mai slab antrenor din fotbalul englez si cel mai slab din istoria tunarilor. Nu conteaza cele cateva trofee adunate in 20 de ani, ci valoarea loturilor pe care le-a avut la dispozitie in toti acesti ani ( in fond, a bugetului alocat, pentru ca el l-a administrat mizerabil). Omul asta nu mai produce nimic acolo de 10 ani! Nimic! Nici bani si nici performante...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează