INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Wenger, hotărât să aducă un atacant din curtea lui AC Milan! Somația tehnicianului pentru șefii ”tunarilor”

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Catalin DumitrescuJURNALISPORT - Publicat luni, 16 ianuarie 2017 19:48

Conform cotidianului spaniol El Mundo Deportivo, tânarul atacant al lui AC Milan, Niang, poate ajunge la Arsenal în perioada de transferuri din vară.

Jucătorului de 22 de ani i-ar place să joace în Premier League și , în paticular, îi place ar dori să lucreze sub comanda lui Arsene Wenger. Nu e mai puțin adevărat că pe lista cluburilor interesate de tânărul jucător a mai apărut și West Ham United.

Managerul lui Arsenal le-a spus diriguitorilor clubului londonez să facă tot ce e posibil pentru a-l aduce pe Niang în curtea ”tunarilor”. Legendarul tehnician al lui Arsenal gândește în perspectivă, având în vedere posibila plecare a lui Alexis Sanchez. De asemenea, Niang ar trebui să constituie concurența lui Giroud, cel care a semnat săptămâna trecută prelungirea contractului cu Arsenal. Celor doi li se va alătura Denny Wellbeck întors după o accidentare mai lungă.

M'Baye Niang a început bine actualul sezon (3 goluri și tot atâtea assist-uri) sub culorile rossonerilor dar apoi a înregistrat o pantă descendentă. car el-a făcut pe antrenorul Vicenzo Montella să-l prefere în mai multe rânduri, în locul său, pe Bonaventura.
15 milioane de euro ar valora Niang, conforma transfermarkt.de.

Surse: corrieredellosport.it, football-italia.net, 90min.com

Fii parte din redacția noastră! S-a lansat Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează