INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Wenger în război cu analiștii TV: ”Unii fac afirmații periculoase” » Ținte: foștii internaționali Gary Neville și Jamie Carragher

Arsene Wenger a lucrat și el ca analist TV cu ani în urmă, pentru postul francez TF1
Arsene Wenger a lucrat și el ca analist TV cu ani în urmă, pentru postul francez TF1

Articol de - Publicat sambata, 29 august 2015 00:00

Managerul lui Arsenal le-a reproșat comentatorilor că în loc să explice jocul îi critică pe fotbalișt.

Arsene Wenger nu mai suportă ca el și Arsenal să fie ţinta comentariilor răutăcioase în emisiunile sportive de la TV. Mai ales cînd “cîrcotașii” sînt doi foști mari jucători, Gary Neville și Jamie Carragher.

Luni, după 0-0 cu Liverpool, Neville i-a criticat pe fundașii “tunarilor”, “nu știu să se apere”, și l-a arătat cu degetul pe Coquelin: “N-o să ajungă niciodată un mare jucător”.

Replica lui Wenger: “Asemenea afirmaţii sînt periculoase. Mai ales cînd nu sînt documentate. Coquelin are cele mai bune statistici defensive din Europa”.

Tehnicianul francez și-ar dori ca foștii fotbaliști activi în televiziune “să ajute telespectatorii să înţeleagă mai bine jocul, nu să pună presiune pe jucători”.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  29 August 2015, 10:06

Chiar ca e o afirmație de 2 lei.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează