INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AVERTISMENT

WENGER: "Rooney va încerca să trişeze"

Articol de - Publicat sambata, 30 ianuarie 2010 00:00

Managerul lui Arsenal, Arsene Wenger, şi-a avertizat jucătorii înaintea derby-ului cu Manchester United în privinţa stilului lui Wayne Rooney.

 

"Rooney e un atacant de mare valoare. Dar nu mă îndoiesc de faptul că va încerca tot ceea ce-i stă în putinţă pentru a obţine un penalty", a spus tehnicianul francez.

Wenger şi-a amintit că într-un alt meci cu Manchester United, din 2004, Rooney a simulat şi a obţinut un penalty cu care a încheiat seria de 49 de partide fără înfrîngere a echipei sale.

Iar în tur,  internaţionalul englez l-a păcălit din nou pe arbitru pentru a-i acorda o lovitură de la punctul cu var. "Ştim că Wayne nu e un înger", a insistat managerul "tunarilor".

Arsenal joacă împotriva lui Manchester United, duminică, pe Emirates Stadium.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
 •  02 Februarie 2010, 21:00

in meciul tur cu Arsenal Rooneu chiar a fost faultat in careu, deci penalty-ul a fost acordat pe buna dreptate. Uite ca Rooney si-a facut treaba si fara sa "triseze" si a inscris un gol frumos.

 •  30 Ianuarie 2010, 16:33

ce r e tt rrda ti sunteti...bai p a pp a ggalilor rooney este cel mai bun jucator din Premier League la ora actuala futtuuvva iinn gguurraa!Tehnica,forta,simtul portii,agresivitate..jucator complet...poate cel mai complet din lume! Glory Glory Man United...tot noi luam titlul si anu asta:)))Forza Steaua!

 •  30 Ianuarie 2010, 16:20

daca retardatu ala e cel mai bun vedem maine , umflatu ala in primu rand nu stie sa dribleze si da gol din faze care nu le face el ,doar colegii lui de echipa il fac mare si cam atat. rudine ardeleni 1Mput1t1 ,Arsenal va invige si cu ***** ala

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close