INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN - WERDER 2-1

Werder a avut un gol valabil anulat în meciul cu Bayern! Van Gaal: "Sînt încîntat că nu se foloseşte proba video" :D

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 octombrie 2010 00:00

Antrenorul echipei Bayern Munchen, Louis van Gaal, a declarat, după victoria obţinută, marţi, împotriva  lui SV Werder Bremen, scor 2-1, în Cupa Germaniei, că îi mulţumeşte preşedintelui FIFA, Joseph Blatter, pentru refuzul de a introduce arbitrajului video, informează AFP.

"Sunt foarte încântat că domnul Blatter nu doreşte încă introducerea dispozitivelor tehnologice de asistenţă în arbitraj. Werder ne-a marcat un gol regulamentar, care nu a fost validat", a spus Van Gaal.

În minutul 60 al meciului Bayern - Werder de marţi, oaspeţilor li s-a refuzat un gol valabil, arbitrul estimând că Sebastian Prödl l-a busculat pe Holger Badstuber. În acel moment, scorul era 1-1, iar Werder domina.

"Este o catastrofă să refuzi un gol precum acesta. Evident, a fost o greşeală. Dacă se fluieră fault la o asemenea fază, nu mai are rost să jucăm fotbal, pentru că nu mai există dueluri pentru minge", s-a revoltat directorul sportiv al grupării din Bremen, Klaus Allofs.

Campioana Germaniei, FC Bayern Munchen, s-a calificat în turul al 3-lea al Cupei Germaniei, după ce a învins-o pe Werder Bremen, scor 2-1 (1-1), în turul secund al competiţiei.

Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ravanelly
ravanelly  •  27 Octombrie 2010, 22:32

e rusinos sa te bucuri dupa o victorie pe care nu o meritai. normal ca bayern se bucura pt k mereu cluburile mari au beneficiat de arbitraje favorabile si de multe ori au sastigat partide trofee etc cu ajutorul fluierasilor. dar daca aceasta proba video ar fi introdusa ierarhia din multe campionate si competitii ar fi alta + k mafia pariurilor ar avea de suferit mult. asa k hai sa ramanem asa k se poate fura. e gratos!

imperator
imperator  •  27 Octombrie 2010, 16:29

ei sa vada si cei din romania ca se intampla si in alte Ligi,,nu numai arbitri romani gresesc.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează