INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

X-Factor la Manchester United » Louis Van Gaal le comunică în faţă decizia jucătorilor pe care nu-i mai doreşte

NPStrans,TopPic
NPStrans,TopPic

Articol de - Publicat marti, 05 august 2014 00:00 / Actualizat luni, 04 august 2014 22:00

Pe lista neagră a tehnicianului olandez se află şi cîţiva jucători de top, Nani, Fellaini, Hernandez şi Kagawa


Louis van Gaal se pregăteşte să taie în carne vie la Man. United. La revenirea din turneul american, tehnicianul olandez şi-a propus să facă o "curăţenie" generală în lot. "Am căutat să le dau tuturor jucătorilor posibilitatea de a mă convinge. Iar cînd ajungem acasă voi analiza evoluţia fiecăruia şi voi decide".

Van Gaal nici nu concepe să fie altul cel care va da veştile proaste: "Îi voi comunica personal, fiecăruia, motivele pentru care am hotărît să-l îndepărtez. Şi cît mai repede, pentru a avea timp să-şi caute echipă". Vizate ar fi, potrivit Daily Mail, şi cîteva vedete: Nani, Fellaini, Hernandez şi Kagawa.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
hanf
hanf  •  05 August 2014, 10:09

Nani, Fellaini astia da..pot pleca linistiti..dar Hernandez si cu Kagawa??!!...cred ca sunt o pierdere..jucatori de viteza, executie, sut...dar mno...ceva nu merge la M.U. si daca miste VG asa considera, poate o sa prinda schimbarea asta...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează