INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Xavi nu acceptă despărțirea de Dembele: „Nu va fi mai fericit în altă parte decât la Barcelona”

Xavi și Ousmane Dembele
Foto: Imago
Xavi și Ousmane Dembele Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 ianuarie 2022 12:38 / Actualizat duminica, 02 ianuarie 2022 12:51

Ousmane Dembele (24 de ani) e foarte aproape să plece de la Barcelona, fotbalistul ajungând deja la o înțelegere cu Juventus, însă Xavi Hernandez (41) nu concepe despărțirea de mijlocașul francez.

Intrat în ultimele 6 luni de contract cu Barcelona, Dembele a refuzat propunerea catalanilor de prelungire, acesta solicitând un salariu anual de 40 de milioane de euro și 20 de milioane primă pentru a continua pe „Camp Nou”, unul considerat prea mare de Barcelona.

Xavi nu înțelege decizia luată de șefii din La Liga cu privire la Mallorca - Barcelona: „Mi se pare o nebunie, e o chestie de bun simț”
Barcelona
Xavi nu înțelege decizia luată de șefii din La Liga cu privire la Mallorca - Barcelona: „Mi se pare o nebunie, e o chestie de bun simț”

Xavi anunță că vor mai fi însă negocieri cu Dembele și speră că francezul se va răzgândi și va semna prelungirea contractului.

„Nu sunt dezamăgit de Dembele. Este un proces de negociere și reprezentanții celor două părți acționează în interesul lor. Clubul a avut o poziție clară, așteptăm ca Dembele să facă o mutare. Am vorbit din nou cu Dembele și sper că viziunile noastre se vor apropia. 

Este un jucător foarte bun, care ne poate ajuta mult. Avem nevoie de el și trebuie să conștientizeze că este o oportunitate bună și pentru el, pe care nu poate să o rateze. Nu cred că Dembele va fi mai fericit în altă parte decât la Barcelona. 

I-am spus că este la cel mai bun club din lume și i-am prezentat un proiect sportiv care ar trebui să fie mai important despre aspectul economic. Cred că oferta clubului pentru jucător este fantastică, vom vedea deznodământul în zilele următoare”, a spus Xavi la conferința premergătoare meciului cu Mallorca.

Strategie inedită pe piața transferurilor la Barcelona

Xavi nu are răgaz de la revenirea în Spania. Controlează fiecare detaliu la Barcelona și vrea să aibă la dispoziție jucători dedicați 100% proiectului.

Din acest motiv, antrenorul catalanilor contactează direct fiecare fotbalist înainte ca transferul să fie perfect. S-a întâmplat cu Ferran Torres, cea mai importantă mutare a iernii, dar și cu Alvaro Morata, atacant pe care îl dorește de la Juventus.

 Jurnaliștii de la Mundo Deportivo dezvăluie că nu au fost singurele cazuri în care fotbaliștii au fost surprinși în momentul în care au răspuns la telefon, auzind: „Salut, sunt Xavi. Vrei să joci la Barcelona?”.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Marius Șumudică, promisiune pentru fani de Anul Nou: „Nu voi părăsi Malatyaspor. Vreau să salvez clubul!”

Moruțan și Cicâldău pot rămâne fără antrenor » Fatih Terim, dorit la o formație de Liga Campionilor

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează