INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Xavi face praf campania de achiziții a catalanilor: "Mai au 5 sau 6 jucători"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 septembrie 2017 14:56

Xavi a criticat modul în care oficialii Barcelonei au operat pe piața transferurilor în această vară și este de părere că fotbaliștii aduși de catalani nu se potrivesc stilului de joc al echipei.

Am fost parte a unei generații impresionante, astfel că acum pare să nu mai fie același club. Joacă fotbal bine, dar ar fi putut face transferuri mai bune. Au adormit pentru că în urmă cu cinci sau șase ani aveau cei mai buni jucători din lume pentru sistemul Barcelonei.

Acum au cinci sau șase jucători: Iniesta, Jordi Alba, Messi, Pique, Suarez și Busquets. Totuși, Barcelona ar trebui să aibă 11 jucători care se potrivesc sistemului. Au semnat jucători care nu se potrivesc", a spus Xavi, citat de Marca.

Fostul căpitan al Barcelonei a menționat mai ales transferul mijlocașului central Paulinho, despre care susține că ar fi mai potrivit pentru stilul de joc al lui Real Madrid.

"Am jucat împotriva lui la Cupa Confederațiilor și ne-a făcut un marcaj excelent mie și lui Iniesta. Este foarte puternic. Dacă Real Madrid l-a fi transferat, nu ar fi existat critici", a adăugat mijlocașul de 37 de ani.

40.000.000 €a costat aducerea lui Paulinho de la Guangzhou

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
poison
poison  •  03 Septembrie 2017, 18:04

Barcelona are un presedite incompetent si asta se vede in achizitii! Asa ajunsese si Real pe vremea lui Ramon Calderon(fratili lui JJ) nu treceau de optimi in UCL, erau adusi jucatori gen Gravesen etc.. Din pacate era Barcelona tiki-taka s.a terminat..

iosif_vs
iosif_vs  •  03 Septembrie 2017, 17:32
Postat de burgman pe 03 Septembrie 2017, 17:34

Nu cred ca poate concura Barcelona cu fcsb ca sa obtina semnatura lui.

Fcdb-ul lui negoita face prapad pe piata transferurilor, se aude ca il ia pe Messi liber de contract in ianuarie 2018! Barcelona e in criza!

burgman
burgman  •  03 Septembrie 2017, 17:34

Nu cred ca poate concura Barcelona cu fcsb ca sa obtina semnatura lui.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează