INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Xavi a „ochit” un jucător de la Napoli, înaintea returului din optimile UEFA Champions League: „Mi-ar plăcea să-l văd la o echipă precum Barcelona”

Stanislav Lobotka, foto: Getty Images
Stanislav Lobotka, foto: Getty Images

Articol de - Publicat marti, 12 martie 2024 12:44 / Actualizat marti, 12 martie 2024 13:44

Xavi (44 de ani), antrenorul Barcelonei, a remarcat un jucător de la Napoli, înaintea returului din optimile UEFA Champions League. În tur, cele două formații au remizat, scor 1-1, dar tehnicianul catalanilor a evidențiat un jucător din tabăra italienilor.

Stanislav Lobotka (29 de ani), mijlocașul lui Napoli, l-a impresionat pe Xavi, care este convins că slovacul s-ar integra perfect în echipa Barcelonei. Jucătorul ar fi putut ajunge la echipa spaniolă încă din 2017, atunci când evolua pentru Celta Vigo.

Să vezi și să nu crezi! Cea mai mare ratare din cariera lui Cristiano Ronaldo
RATARE
Să vezi și să nu crezi! Cea mai mare ratare din cariera lui Cristiano Ronaldo

Lobotka, interesant pentru Barcelona

Juan Carlos Unzue, antrenorul secund al Barcelonei din perioada 2014-2017, l-a remarcat pe Lobotka, transferat la Celta Vigo de la Nordsjaelland. Unzue a făcut parte din staff-ul celor de la Celta Vigo în sezonul 2013-2014 și a decis să-l transfere în La Liga.

„I-am spus lui Felipe (n.r. - Minambres, directorul sportiv de la Celta Vigo) «Transferă-l acum, e foarte bun!». Ar fi fost un jucător perfect pentru Barcelona. Semăna cu Busquets. Mi-am dat seama că era mai bun când juca pivot singur, decât atunci când mai avea un fotbalist alături.

Lobotka s-ar fi potrivit la Barcelona. Și Manchester City s-a interesat de el. Problema la Barcelona ar fi fost concurența cu Busquets. Dar sunt sigur de faptul că ar fi fost potrivit pentru Barcelona”, a spus Unzue, conform Marca.

Și Xavi l-a remarcat pe Lobotka. Tehnicianul Barcelonei l-a lăudat pe mijlocașul lui Napoli, chiar înainte de returul dintre cele două echipe, din optimile UEFA Champions League.

„Lobotka este un jucător pe placul meu. Nu pierde vreo minge la nivel de construcție, nu greșește nicio minge. Mi-ar plăcea să-l văd la o echipă precum Barcelona. Cred că poate face diferența aici, așa cum o face și la Napoli”, a spus Xavi la conferința de presă.

Duelul dintre Barcelona și Napoli are loc marți, 12 martie, de la 22:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și la TV pe Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1.

Citește și alte știri:

Doar Zlatan Ibrahimovic putea să o facă » Suedezul, ales președinte la Cupa Mondială a Regilor
Zlatan Ibrahimovic
Doar Zlatan Ibrahimovic putea să o facă » Suedezul, ales președinte la Cupa Mondială a Regilor
O legendă a lui Tottenham, impresionată de Drăgușin: „Ținând cont de presiune, a fost fabulos
STRANIERI
O legendă a lui Tottenham, impresionată de Drăgușin: „Ținând cont de presiune, a fost fabulos"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează