INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Yaya Toure are din nou probleme » Prins băut la volan!

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de Alexandru PavelJURNALISPORT - Publicat duminica, 04 decembrie 2016 12:03

Mijlocașul ivorian al lui Manchester City, Yaya Toure, are din nou probleme. De această dată, cu poliția, nu cu managerul Pep Guardiola, după ce a fost prins conducând sub influența băuturilor alcoolice la începutul acestei săptămâni.

Mai exact, Toure conducea în orășelul Dagenham, din estul Londrei, când a fost oprit de oamenii legii pentru un control de rutină. Aceștia i-au găsit fotbalistului din Coasta de Fildeș o alcoolemie peste cea legală, iar acum va trebui să se prezinte în fața magistraților, pentru a-și apăra nevinovăția.

Incidentul a avut loc luni, în jurul orei 23:00, Toure urmând să fie judecat acum pentru faptele sale pe 13 decembrie, la Barkingside Magistrates Court (n.r. - aflat în Londra).

Mijlocașul lui City este un musulman desăvârșit, refuzând în nenumărate rânduri alcoolul, cel mai cunoscut moment de acest gen petrecându-se la o sărbătoare după câștigarea unui trofeu, când ivorianul a refuzat să consume un pahar de șampanie.

Acesta faptă a venit la doar câteva zile după ce africanul reușea o dublă chiar în primul meci jucat de el în acest sezon, în deplasare, cu Crystal Palace.

Fotbalistul născut în Coasta de Fildeș a lipsit de pe teren în prima parte a campionatului după ce tehnicianul Pep Guardiola a făcut public faptul că nu-l mai dorește la echipă pe ivorian.

Yaya Toure a jucat în derby-ul cu Chelsea de sâmbătă (pierdut de City cu 1-3), intrând din postura de rezervă în a doua repriză când echipa sa era condusă de londonezi cu scorul de 2-1.

surse: firstpost.com, mancitysquare.com, manchestereveningnews.co.uk

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează