INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Zidane: "Degeaba îl ai pe Messi sau pe Cristiano Ronaldo, dacă nu îl ai pe Gerrard" ;)

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 martie 2009 00:00

Fostul căpitan al naţionalei Franţei, Zinedine Zidane, a afirmat că cel mai bun fotbalist din lume în acest moment este căpitanul lui Liverpool, Steven Gerrard.

"Poate că nu are parte de aceeaşi atenţie ca Lionel Messi sau Cristiano Ronaldo, dar cred că este cel mai bun jucător din lume. Dacă nu ai un jucător precum Steven Gerrard, care este motorul echipei, toată formaţia este afectată. Este un pasator foarte bun, marchează, dar cel mai important este că oferă încredere şi curaj echipei. Aşa ceva nu poţi învăţa, pur şi simplu te naşti cu această calitate", a spus Zinedine Zidane.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
 •  18 Martie 2009, 16:16

fortza c.ronaldo the best player in the world

davvidd
davvidd  •  15 Martie 2009, 15:38

Nu stiu de ce vin tot timpul oameni ca Daniel sa spuna de exemplu ca un jucator care joaca un fotbal bun de 1 an e mai bun decat gerrard care joaca de pe la 17 ani cel mai bun fotbal vazut la un jucator. Apoi cati nu erau care se laudau ca ronaldinho e cel mai bun. Pai sigur ca aceia spun acum ca Messi e cel mai bun dar mai asteptati fratilor, sa joace cel putin 3 ani bine si apoi....Gerrard are peste 10 ani de fotbal incredibil. Acum putem compara???

davvidd
davvidd  •  15 Martie 2009, 15:33

Nu incepeti sa il comparati pe Messi cu Gerrard. Cum sa fie Messi un jucator complet. Are doar tehnica, dribling si cam atat. Gerrard, apoi Gerrard joaca de atat timp la cel mai inalt nivel, de atat timp a fost un jucator exceptional. Sunt putini care au avut o cariera ca el. Pai Messi de cam un an joaca el fotbal. Dar mai stiu inca doi care tot asa jucau..Ronaldinho si Cristiano Ronaldo...primul deja e pierdut....al doilea e pe drum.Sa vedem si cu Messi, dar nu cred ca il mai tine mult.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează