INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Zidane, resemnat la conferința de presă, după o întrebare legată de Barca-PSG: "Știm că deranjăm, mereu se vorbește de Madrid"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 martie 2017 21:59

Zinedine Zidane a fost deranjat de una dintre întrebările adresate de ziariștii prezenți la conferința de presă susținută înaintea partidei cu Betis.

Întrebat de ce s-a discutat intens despre imaginea de după partida dintre Real și Villareal, în timp ce după meciul Barcelona - PSG 6-1 nu s-au dezbătut atât de mult greșelile de arbitraj, Zidane a oferit un răspuns resemnat.

"Știm că deranjăm. Mereu se vorbește despre Madrid, dar trebuie să trăim cu asta", a declarat antrenorul Realului, citat de Mundo Deportivo.

Fernando Roig, președintele lui Villarreal, a lansat imediat după meciul pierdut cu 2-3 în fața Realului o serie de acuze către brigada de arbitri care a condus partida.

Oficialul "Submarinului Galben" reclamă faptul că penalty-ul prin care Real Madrid a egalat a fost acordat în mod eronat, dar nu uită nici de faptul că arbitrii au plecat de la stadion cu anumite pungi primite din partea madrilenilor (detalii AICI).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close