INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Zidane speră ca Barcelona să mai facă pași greșiți în lipsa lui Messi: "Fără el, Barça nu mai pare așa puternică"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de Cristian Adrian SecuJURNALISPORT - Publicat vineri, 23 septembrie 2016 18:16

Zinedine Zidane, 44 ani, tehnicianul celor de la Real Madrid, a vorbit la conferința de presă dinaintea meciului cu Las Palmas despre mai multe subiecte, printre care repriza nereușită cu Villarreal (1-1), problemele din tridentul BBC, dar și despre absența lui Lionel Messi, care a ieșit accidentat în timpul meciului FC Barcelona-Atletico Madrid, scor 1-1.

Despre accidentarea lui Messi

"Fără Messi, Barcelona nu mai este așa puternică. Vor rămâne în continuare o echipă excelentă, dar cu siguranță nu va fi aceeași când el lipsește" Zinedine Zidane

săptămâni va fi indisponibil Messi

464de goluri are Messi în tricoul catalanilor

Despre prima repriză cu Villarreal

Real Madrid a remizat, 1-1, cu Villarreal, iar tehnicianul francez a explicat ce le-a reproșat elevilor săi.

"Am discutat 10-15 minute cu băieții la vestiar, am pus lucrurile la punct. Nu am vorbit despre atitudine, în prima repriză atitudinea a fost bună, însă ne-a lipsit intensitatea necesară pentru a înscrie împotriva unei formații bune ca Villarreal. Dacă nu forțezi de la început, e o echipă care-ți poate îngreuna situația, ceea ce s-a și întâmplat. În repriză a doua am jucat mai în viteză".

Despre evoluțiile slabe ale tripletei BBC

"Ei joacă bine dar își pot îmbunătăți evoluțiile . Chiar dacă marchează toți, tot timpul e loc de mai bine. Cu Villarreal toată echipa a dezamăgit, nu numai cei trei din față.
Ronaldo joacă din ce în ce mai bine odată ce înaintează în vârstă. Este un jucător de top care știe cum să marcheze goluri"

«Cazul Benzema»

"Locul lui Benzema în primul 11 nu este fix. Avem 60 de meciuri pe sezon și, în funcție de adversar, rulăm toți jucătorii din lot".

Las Palmas- Real Madrid se joacă sâmbătă de la ora 21.45 și va putea fi urmărit în direct pe DolceSport 2 și DigiSport 2.

sursa: as.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close