INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Zidane vrea să renunțe la unul din membrii BBC pentru a-i face loc în echipă lui Mbappe

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Florin MateiJURNALISPORT - Publicat vineri, 04 august 2017 16:29

Negocierile dintre Real Madrid și AS Monaco au stagnat în ultimele zile, dar Los Blancos rămân încrezători că francezul va ajunge sub comanda lui Zinedine Zidane.

Antrenorul galacticilor are planuri mari pentru noul star din Hexagon și, pentru a-i face loc în primul 11, intenționează să renunțe la galezul care a fost la vremea lui cel mai scump transfer din toate timpurile.

Într-o discuție cu președintele Florentino Perez, Zizou i-a spus că nu își dorește 4 atacanți, iar dintre Mbappe și cei 3 membri ai BBC, ar vrea să renunțe la jucătorul adus de la Tottenham, din cauza deselor accidentări pe care acesta le-a suferit.

100 de milioane de euro ar fi o sumă suficient de mare pentru ca Bale să o părăsească pe deținătoarea Ligii Campionilor, iar Manchester United pare cea mai hotărâtă pretendentă, deși în trecut și Chelsea și-a manifestat interesul pentru un transfer.

Dacă povestea cedării lui Bale se încheie cu succes, atunci echipa de pe Bernabeu își poate continua tentativa de a-l înregimenta pe Kylian Mbappe. Monegascii cer 190 de milioane de euro în schimbul atacantului, dar cluburile încă negociază, madrilenii fiind dispuși să ofere 150 de milioane și alte 30 sub formă de bonusuri de performanță, variantă care nu le displace nici campionilor Franței.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează