INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AUTO

GALERIE FOTO Ce cadou și-a făcut Zlatan Ibrahimovic la a 42-a aniversare! Cât a cheltuit fostul atacant al lui Milan pentru ultima fiță

Zlatan Ibrahimovic și-a adăugat la colecția de mașini de lux un Ferrari Purosangue. Foto: Imago Images +11   FOTO
Zlatan Ibrahimovic și-a adăugat la colecția de mașini de lux un Ferrari Purosangue. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 03 octombrie 2023 20:16 / Actualizat joi, 05 octombrie 2023 10:37

În ziua în care a împlinit 42 de ani, Zlatan Ibrahimovic și-a adăugat la colecția de mașini de lux încă o piesă, un Ferrari Purosangue, SUV-ul producătorului auto din Maranello. Supercarul suedezului costă cel puțin 390.000 de euro.

Și-a făcut un obicei ca în fiecare an de ziua lui să-și satisfacă un capriciu pe patru roți. Ibrahimovic nu a vrut ca 2023 să reprezinte o excepție și și-a achiziționat încă o mașină foarte scumpă. 

Agenția italiană Sportmediaset dezvăluie ce „bijuterie” s-a adăugat în garajul său la colecția impresionată de automobile de lux, concurând cu „flota" lui Cristiano Ronaldo.

FOTO. Zlatan și-a luat două supercaruri în 2022

Ferrari Purosangue. Foto: Captură @ferrari.com
Ferrari Purosangue. Foto: Captură @ferrari.com
Ferrari Purosangue. Foto: Captură @ferrari.com
Ferrari Purosangue. Foto: Imago Images
Ferrari Purosangue. Foto: Imago Images
+7 FOTO

Fostul atacant suedez, care și-a încheiat cariera la AC Milan, a ales pentru a 42-a aniversare un Ferrari Purosangue, SUV-ul producătorului auto din Maranello. Prețul de pornire al acestui bolid e 390.000 euro

Pe 3 octombrie 2022 Zlatan a exagerat, permițându-și o extravaganță: și-a luat două mașini de lux: un Ferrari Daytona SP3 și un 812 Competizione A. În total, cele două „bijuterii” au costat o avere, 4,6 milioane de euro.

A postat pe rețelele de socializare o fotografie cu interioul noului supercar. Mesajul, scurt și elovent, în stilul său: „Happy Birthday to Zlatan” (n.r.- La mulți ani lui Zlatan).

Zlatan Ibrahimovic a plătit două milioane pentru Ferrari Monza SP2

Colecția de mașini scumpe a lui Zlatan Ibrahimovic a primit în 2021 un alt exemplar foarte prețios, un Ferrari SF90 Spider, al cărui preț de catalog se învârte în jurul a 500.000 de euro. După ce în 2020 a ales un Porsche 911 Targa 4S Heritage.

În 2019, înainte de a ajunge la Milan, „Ibra” și-a mai luat un bolid. La acea vreme a plătit două milioane de euro pe un Ferrari Monza SP2.

Zlatan Ibrahimovic: „Pe teren îmi spun «Ferrari»”

Suedezul mai are în garaj cinci Ferrari, un Lamborghini Urus, un Audi RS6 Avant și un Maserati Gran Turismo MC Stradale. 

Într-o reclamă pentru Ferrari, Ibrahimovic declara în urmă cu mai mulți ani: "Când îl transferi pe Ibrahimovic, cumperi un Ferrari. Pe teren îmi spun «Ferrari»”.

Citește și:

FIFA a stabilit suma pe care Bölöni trebuie să o primească de la Panathinaikos, după ce a fost demis în 2021

Doi jucători români, incluși în echipa etapei în Arabia Saudită » Unul a marcat, iar celălalt a oferit două assisturi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează