INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Zlatan Ibrahimovici, out de la Manchester United » Anunţul făcut de Jose Mourinho

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat sambata, 03 martie 2018 12:27

Accidentarea suferită la ligamentele încrucişate, în finalul sezonului precedent, pare că a răpus bestia numită Zlatan Ibrahimovici, fotbalistul de 36 de ani urmând să o părăsească pe Manchester United la finalul sezonului, după cum a anunţat Jose Mourinho, managerul echipei, conform The Guardian.

Suedezul s-a accidentat în partida cu Anderlecht, în sferturile de finală ale Europa League din sezonul precedent, iar United a decis să îi mai ofere încă un an de contract. Totuşi, Zlatan nu s-a putut bucura prea mult de actuala stagiune, debutul său fiind abia în luna noiembrie, iar ultima partidă pentru United a avut loc de Boxing Day, contra lui Burnley, scor 2-2.

Deşi nu mai este accidentat, Mourinho spune că Ibra nu este în totalitate pregătit şi, cel mai probabil, atacantul se va despărţi de "Old Trafford" în această vară, însă totul depinde de ultimul cuvânt al acestuia.

"Toţi de aici considerăm că acesta este ultimul sezon al lui Zlatan la Manchester United. Va fi decizia lui personală dacă să mai joace sau să se oprească. Cred că şi-a câştigat dreptul de a face alegeri în viaţă legate de viitorul său. Este un jucător senzaţional, cu o carieră uluitoare, însă o accidentare teribilă, venită la momentul nepotrivit, nu i-a permis să realizeze două sezoane fantastice alături de noi.

Actuala stagiune a fost una foarte dificilă pentru noi. Este accidentat? Nu, nu este. Se simte în totalitate mulţumit şi este 100% convins că poate ajuta echipa la acest moment? Nu.

Însă el este un tip onest şi un adevărat campion, care vrea să revină cu sentimentul că este în totalitate pregătit. Munceşte din greu şi sperăm că progresul său îl va aduce într-un punct în care ne poate oferi un răspuns pozitiv.", a declarat tehnicianul portughez, potrivit The Guardian.

1gol în 7 partide are Zlatan, în acest sezon, la Manchester United

În ciuda acestui fapt, Zlatan pare să nu cedeze, declarând că se simte mult mai bine şi ar putea fi chiar apt pentru returul cu Sevilla, din optimile Ligii Campionilor, de pe 13 martie.

"Genunchiul este în regulă. Mă antrenez cu echipa de 10 zile, iar acest lucru este îmbucurător. Am nevoie să mă antrenez, să exersez şi să joc pentru a-mi putea fixa din nou mişcările în minte. Mă pregătesc cu echipa, însă vom vedea la ora jocului în ce stare mă aflu pentru meciul cu Sevilla. Eu sunt disponibil şi optimist", a spus Ibrahimovici pentru cotidianul sudez Expressen.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează