INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUEDIA

Zlatan se pune pe vînat: şi-a cumpărat un teren montan de 100 de hectare

Ibrahimovici știe să manevreze mingea, dar și armele
Ibrahimovici știe să manevreze mingea, dar și armele

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 februarie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 29 februarie 2012 16:16

Zlatan Ibrahimovici a produs vîlvă zilele trecute, cînd a postat pe conturile sale pe Facebook şi Twitter o fotografie cu el întins pe un pat, cu o puşcă în braţe. O asemenea ipostază nu este deloc întîmplătoare. Atacantul Milanului chiar este pasionat tare de vînătoare, aşa cum rezultă şi din ultima sa achiziţie.

Profitînd de o vizită acasă, în Suedia, Zlatan şi-a cumpărat la munte un teren de circa 100 de hectare. Acolo vrea să-şi construiască o casă de vînătoare, motiv pentru care a şi făcut solicitările necesare ridicării construcţiei. Aceasta va avea 127 de metri pătraţi şi va fi ridicată în stil tradiţional, din lemn masiv. Deşi nu există, măcar deocamdată, nici un drum de acces, Ibrahimovici a cerut şi construirea unui garaj de 47 de metri pătraţi. I s-a acceptat totul, cu condiţia să nu împuşte reni.

Interesul lui Ibra pentru aceste locuri s-a născut toamna trecută, cînd a venit să vîneze cocoşi de munte. Tot de atunci s-a apropiat de oamenii din zonă, fiind cooptat ca membru de onoare al unui grup de muzică folk suedeză, ”Offerdals”. Unul dintre componenţi, Olle Simonsson, a declarat: ”Zlatan nu a moştenit urechea muzicală a tatălui său. Acesta a fost talentat, chiar a scos două discuri”.

 

 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
steaua.libera
steaua.libera  •  29 Februarie 2012, 16:35

Vanatoarea este un "sport" de oameni frustrati! Cand ai o pusca in mana si glont pe teava, normal ca esti cel mai tare!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează