INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  ȚĂRILE DE JOS - QATAR

Declarație bizară a lui Louis Van Gaal la conferința de presă: „Mama avea obrajii roz atunci când a murit și au pus-o în sicriu”

Louis Van Gaal, selecționerul Țărilor de Jos.
Foto: Imago
Louis Van Gaal, selecționerul Țărilor de Jos. Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 29 noiembrie 2022 12:39 / Actualizat miercuri, 30 noiembrie 2022 10:02

Louis Van Gaal (71 de ani), selecționerul naționalei Țărilor de Jos, a oferit un moment bizar la conferința de presă premergătoare partidei pe care batavii o vor disputa în această seară, de la ora 17:00, în compania Qatarului, în etapa a treia a fazei grupelor Campionatului Mondial din Qatar. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și transmis la TV pe TVR 1. 

Toate calculele înainte de ultima etapă din grupele Campionatului Mondial » Cum se califică fiecare echipă în optimi
CALCULE
Toate calculele înainte de ultima etapă din grupele Campionatului Mondial » Cum se califică fiecare echipă în optimi

Louis Van Gaal: „Mama avea obrajii roz atunci când a murit și au pus-o în sicriu”

Louis Van Gaal a fost complimentat de un jurnalist pentru tenul bronzat pe care îl are. Răspunsul olandezului a fost de-a dreptul bizar. 

„Mama avea obrajii roz atunci când a murit și au pus-o în sicriu”, a fost replica halucinantă a lui Louis Van Gaal, potrivit Daily Mail

Louis Van Gaal: „Cred că merităm mai mult respect”

După ce a răspuns într-un mod ciudat complimentului jurnalistului, Louis Van Gaal a revenit la discuțiile despre fotbal. 

„Suntem neînvinși de 17 meciuri și, dacă vă uitați la golaverajul pe care îl avem, cred că merităm mai mult respect”, a declarat Louis Van Gaal. 

Louis Van Gaal: „Am spus că avem o șansă la câștigarea trofeului”

„Sper că nu va exista presiune dacă nu vom reuși să câștigăm trofeul. Cred că trebuie să identificăm întotdeauna scopul pentru care am venit aici, în Qatar. Dacă nu identifici o anumită țintă, un anumit scop, și spui că ajungerea în optimi sau în sferturi este de ajuns, atunci nu vei face mare lucru. 

Nu am spus niciodată că vom deveni campioni mondiali. Am spus că putem deveni, că avem o șansă, iar jucătorii s-au convins și ei de acest lucru”, a mai spus olandezul. 

VIDEO. Corespondență GSP din Qatar / Nadia are și Qatarul la picioare: e așezată lângă Bruce Lee și Michael Jordan

Citește și:

Probleme pentru Istvan Kovacs? Collina explică modul de evaluare a arbitrilor: „E un mix între munca de la antrenament și performanțele din meciuri”

Sânge, stadioane și aur pentru criminalii din Afganistan! Ancheta care zguduie CM 2022: talibanii au ridicat stadioanele de lux și acum își sufocă propria populație

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
johny2003
johny2003  •  29 Noiembrie 2022, 23:48

Nu mi se pare nimic bizar in declaratie! Dar gesepistii sigur sunt BIZARI!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează