INTERNATIONAL  »  CFR CLUJ - INTER MILANO  »  INTER - CFR CLUJ

Tactica - surpriză » Paulo Sergio a folosit un sistem inedit în meciul cu Inter

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 februarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 15 februarie 2013 00:20

Portughezul a jucat cu 3 fundaşi, l-a folosit pe Sepsi în linia mediană şi l-a titularizat pe Maah pe postul de vîrf împins. VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Paulo Sergio a ales să ascundă ultimele partide de verificare din Spania. Toată lumea anticipa că portughezul va folosi 5 fundaşi la Milano, dar antrenorul a surprins cu multe improvizaţii în primul unsprezece. CFR a început într-un sistem 4-4-1-1, dar a trecut după 15 minute la modulul tactic 3-5-2.

Sergio a aglomerat mijlocul terenului şi a mizat pe urcările în ofensivă ale lui Camora şi Ivo Pinto. Sepsi a jucat mijlocaş central alături de Godemeche şi Mureşan, în timp ce Rui Pedro şi Maah au fost trimişi în atac. Meciul a fost echilibrat în prima parte, dar golul italienilor a plecat după un contraatac declanşat de o minge pierdută de Sepsi.

Accidentarea lui Godemeche l-a obligat pe Sergio să recurgă la o nouă improvizaţie. Maftei a fost cel trimis să joace în faţa defensivei. Nu e prima oară cînd Paulo Sergio face nişte alegeri surprinzătoare. Portughezul a inovat şi în Champions League, cînd l-a lăsat pe bancă pe Kapetanos şi a jucat cu Rafael Bastos vîrf împins.

Aseară, Sergio a folosit chiar strategia preferată a lui Stramaccioni. Tînărul antrenor italian a renunţat la acest modul tactic după ce a fost criticat de Moratti.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
daniaania
daniaania  •  15 Februarie 2013, 12:16

Meciul a fost pregatit prost...jucatorii inca nu stiu ce tere sa faca...aseara nu mi-a placut jocul nostru deloc..nimic..!! Poate Arpi sa uitat si face sedinta..nici Inter nu sclipeste dar ei au jucatori individuali ce fac diferenta...la euro!! La fel si cu Ajax..ce vise erotice au unii din bucuresti..!!Fiti realisti..nu va luati dupa Dragomir si oier...pana sa avem si noi jucatori de 20mil..mai avem..pana atunci bucurati-va de putin!!

dnbstep
dnbstep  •  15 Februarie 2013, 10:13
Postat de juliusmad pe 15 Februarie 2013, 09:25

meciul a fost decis de tactica proasta a antrenorului. putea sa fie lejer 5-0 pentru inter. degeaba joci cu 3 fundasi centrali daca jucatorii nu au valoare. e clar ca autobaza s-a reintors la cfr si de data asta nu mai e cartu sef de autobaza.

gresit spui, autobaza nu a disparaut niciodata de la CFR, de fapt a asta a fost filosofia lor de joc de cand s-au infiintat acum 4-5 ani hahaha ce istorie......ei intotdeauna nu au facut altceva decat sa bage autobaza si sa plece pe contra atac prin jucatori cu calitati foarte bune, recunosc, precum Sougou, Bastos, si altii care au mai fost inaintea lor...si asa au surprins echipe precum Roma pe Olimpico sau chiar pe Braga.....CFR nu a jucat niciodata spectaculos, sa aiba posesia, sa conduca jocul ei nu stiu cum sa faca asta...asta e motivul pentru care in campionat sunt pilaf...pt ca acolo ei trebuie sa atace echipele mai slab cotate...iar ei nu stiu sa joace decat pe contra-atac atat....

elsopotyi
elsopotyi  •  15 Februarie 2013, 09:31

CFR A JUCAT BINE , ARBITRAJ CAM IN FAVOSREA LUI INTER.DACA JUCA TOATE MECIURILE IN CANPIONAT ASA ERA PE PRIMELE LOCURI.BRAVO CFR.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează