INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  

Arbitrul care a trimis-o pe Franţa la Mondial: "După meciul cu Irlanda am plîns în vestiar"

Articol de GSP - Publicat marti, 22 iunie 2010 00:00

Franţa a prins turneul din Africa de Sud la mustaţă printr-o gravă eroare de arbitraj. În ultimul meci din preliminarii, la scorul de 1-0 pentru irlandezi, "cocoşilor" le-a fost validat un gol marcat de Gallas, în prelungiri, după un henţ cît se poate de clar al lui Henry în faza premergătoare.

"Centralul" care şi-a pus astfel în cap toată Irlanda, Martin Hansson, îşi rememorează trăirile, în vestiar, la cîteva minute după ce revăzuse la televizor reluările cu faza.

"După meci stăteam în vestiar şi plîngeam, am realizat ce greşeală făcusem. Am avut o prestaţie excelentă atunci, poate cea mai bună din carieră, cu excepţia fazei teribile din final, pe care am interpretat-o greşit", a povestit Martin Hansson pentru NY Times.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
skrilla
skrilla  •  22 Iunie 2010, 17:02

Pai cine garanta calificarea Irlandei daca nu s-ar fii intamplat acea eroare a arbitrului?!

marian_u
marian_u  •  22 Iunie 2010, 16:09

ce se kaka atat irlandezii pe ei? ei nu au pierdut calificarea din cauza hentului ci au pierdut sansa de a intra la lovituri de la 11m, acolo era loterie!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează