INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  DECIZIE SURPRINZĂTOARE A FIFA

Arbitrul care a validat golul de la "mîna lui Henry" merge la Mondiale!

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 februarie 2010 00:00

Hotărîre neaşteptată adoptată de FIFA: la Mondialele din vară va arbitra şi suedezul Martin Hansson, omul care a validat golul scandalos înscris de francezul Gallas, după un henţ evident al lui Henry, în partida decisivă din barajul împotriva Irlandei.

 

Scandinavul în vîrstă de 39 de ani se regăseşte pe lista finală a "centralilor" care vor oficia la turneul final din Africa de Sud, dată vineri publicităţii de forul de la Nyon. FIFA a selectat în total 30 de arbitri şi 60 de asistenţi pentru competiţia supremă, existînd brigăzi compacte de cîte trei oameni pentru a asigura coerenţă şi omogenitate în decizii. În afara lui Hansson, din Europa au mai fost opriţi următorii "centrali": Olegario Benquerenca (Portugalia), Massimo Busacca (Elveţia), Franck De Bleeckere (Belgia), Viktor Kassai (Ungaria), Stephane Lannoy (Franţa), Roberto Rosetti (Italia), Wolfgang Stark (Germania), Alberto Undiano (Spania) şi Howard Webb (Anglia).

 

Înainte de startul Cupei Mondiale, toţi "cavalerii" selecţionaţi vor participa la două sesiuni pregătitoare, în lunile martie şi mai.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează