INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  QATAR 2022

Barack Obama critică FIFA: "Cred că este o decizie greşită să acorzi Qatarului dreptul de a organiza Mondialul din 2022"

Barack Obama
Barack Obama

Articol de GSP - Publicat joi, 02 decembrie 2010 00:00

Preşedintele SUA, Barack Obama, a declarat, joi, în faţa jurnaliştilor, că FIFA a luat "decizia greşită" acordînd Qatarului dreptul de a organiza turneul final al Cupei Mondiale din 2022, în detrimentul Statele Unite ale Americii.

"Cred că este o decizie greşită", a reacţionat Obama, după anunţul făcut de FIFA.

La rîndul său, preşedintele Federaţiei de Fotbal din SUA (US Soccer), Sunil Gulati, s-a declarat extrem de dezamăgit. "Evident, sîntem extrem de dezamăgiţi. Faptul că am fost la un pas de succes, este greu de acceptat. Înfrîngerea este un pas înapoi în încercarea de a promova acest sport în viitor", a mai spus Gulati.

Qatar va organiza ediţia din 2022 a turneului final al Cupei Mondiale de fotbal, potrivit votului exprimat, joi, la Zurich, de cei 22 de membri ai Comitetului Executiv al FIFA.
Celelalte candidate pentru găzduirea turneului final al CM din 2022 erau SUA, Australia, Japonia şi Coreea de Sud.
Candidatura SUA a ajuns pînă în turul patru al scrutinului, cînd a pierdut, cu opt voturi, în favoarea Qatarului, care a primit 14 voturi, informează Mediafax.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
savibratescu
savibratescu  •  03 Decembrie 2010, 01:50

BARACK OBAMA,presedinte SUA;sprijin candidatura,pt CM CAMPIONATUL MONDIAL-CUPA MONDIALA ,organizarea ,dupa QATAR CM 2.022,pt a organiza CM,in editia urmatoare,in 2.026 in EUROPA de EST,intr-un STAT,DUNAREA-n,cu iesire la MAREA NEAGRA,din Muntii CARPATI,si DELTA DUNARII,un STAT NOU in UE,CE,UNIUNEA EUROPEEANA,dar cu RADACINI AMARE,TRADITII VECHI,MILENARE ,ATESTATE ISTORIC,de peste 2.000.doua mii de ani,in STATELE UNITE Eueopeene,ROMANIA UE DACIA,CM 2.026.CONSTANTA.finala.ROMANIA tzara SFANTA.

a.t.e.
a.t.e.  •  03 Decembrie 2010, 00:47

Ar trebui ca Europa sa boicoteze următoarea Cupa Mondiala, deoarece fără ceilalți ( cu excepția Braziliei si Argentinei) se poate dar fără echipele din Europa nu prea. FIFA si rep ei in tari adică federatiile ar trebui luate un pic la întrebări ca prea dau senzatia de intangibilitate.

a.t.e.
a.t.e.  •  03 Decembrie 2010, 00:42

Ce treaba are Quatarul cu fotbalul? De ce Rusia si nu Anglia tara in care s-a inventat fotbalul? De ce sa nu pot bea o bere linistit înainte sau după un meci si de ce sa nu pot admira o femeie frumoasa, dar in schimb sa stau cu frica in gând tot timpul ca poate incalc vreo lege islamica si fac vreo 40 de ani de pușcărie???Astea sunt întrebările pe care ar trebui sa v-i le puneti înainte de a va da cu părerea ca idiotii.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează