INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  PROBLEME ÎN AFRICA DE SUD

Cantonamentul Angliei din Africa de Sud va fi gata abia în 2013! :O

cantonament, Anglia
cantonament, Anglia

Articol de - Publicat miercuri, 24 februarie 2010 00:00

Gazdele Mondialului 2010 le-au spus insularilor că un hotel şi două terenuri le ajung pentru turneul final

Reprezentativa Angliei riscă să facă Mondialul 2010 printre schele, macarale, camioane şi materiale de construcţie. După ce tabloidul The Sun s-a plîns de complexul Royal Bafoeking, din Rustenburg, ce ar urma să le servească insularilor drept cantonament în perioada CM (11 iunie - 11 iulie), gazdele sud-africane au sărit ca arse.

"Ziarele au scris că Bafoeking e un şantier şi nu va fi terminat pînă la startul turneului final. Ei bine, nici nu va fi gata înainte de 2013! Dar nu pricep de ce-şi fac griji. Din cîte ştiu eu, Anglia are nevoie de un hotel şi de două terenuri de antrenament. Vă asigur că astea vor fi gata la timp", a tunat preşedintele Comitetului de Organizare, Danny Jordaan. Secretarul general FIFA, Gerome Valcke, a fost şi mai dur: "Ziarele britanice vor probabil să saboteze imaginea Africii de Sud".

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează