INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  ANGLIA

Capello: "Cine calcă strîmb nu merge la Mondial"

Articol de - Publicat miercuri, 03 martie 2010 00:00

Selecţionerul Angliei, Fabio Capello, e preocupat de faptul că recentele scandaluri în care au fost implicaţi jucătorii săi ar putea submina pregătirile pentru Mondialul din Africa de Sud (11 iunie - 11 iulie).

 

Relaţia lui John Terry cu iubita fostului coechipier Wayne Bridge, dezvăluită la începutul anului în presă, i-a adus deja un prejudiciu: Bridge refuză să mai joace alături de Terry în "naţională". Iar Ashley Cole, accidentat şi aflat în pragul divorţului din cauza aventurilor extraconjugale, se gîndeşte să renunţe la fotbal.

Capello ştie cum s-a ajuns aici: "Este vorba despre jucători tineri, care dau foarte repede de mulţi bani. Îşi pierd capul şi apoi nu-şi mai pot controla viaţa privată". Tehnicianul italian susţine că "aşa se întîmplă în toate marile campionate ale Europei. Acolo unde sînt mulţi bani apar şi astfel de probleme". 

El le-a pus în vedere internaţionalilor englezi ca în perioada care a mai rămas pînă la startul turneului final din Africa de Sud să aibă mare grijă de viaţa lor personală: "Cine nu se ridică la nivelul aşteptărilor nu merge la Mondial. Trebuie să fim cu mintea numai la fotbal şi să constituim totodată un exemplu pentru copii, pentru toţi suporterii". 

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează