INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  BRAZILIA - COASTA DE FILDEŞ, AZI, 21:30, TVR 1 ŞI GSP.RO

Ce face un mare absent de la Mondial » Ronaldinho închide discotecile

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 iunie 2010 00:00

Omis de Dunga, mijlocaşul brazilian trece la Rio de Janeiro dintr-o petrecere în alta.

Ronaldinho profită din plin de vacanţa prelungită. Neconvocat de Carlos Dunga pentru turneul final din Africa de Sud, deoarece e prea individualist într-o echipă bazată pe colectiv, starul Milanului se distrează ca niciodată în Rio de Janeiro.

Pentru el, nu există timpi morţi decît cît să doarmă cîteva ore, numai dimineaţa. În rest, un maraton al petrecerilor, pînă la ora închiderii localurilor şi a discotecilor. Alături, pe lîngă bodyguarzii permanenţi, îi stau amicii. Mulţi, uneori foarte mulţi. Ca să nu nemulţumească pe nimeni, organizează şi fieste la scară largă.

Aşa a fost joi şi vineri noapte, cînd Ronaldinho a închiriat un întreg etaj de la "Majestic Palace Hotel" ca să se distreze pe ritm de hip-hop şi rap cu cei apropiaţi. Printre aceştia s-au numărat şi fotbalişti, precum Pato, colegul său de la Milan, şi el uitat de Dunga, plus Jo (ŢSKA Moscova). În acest timp, cei de la Mondial îşi împart zilnic orele între antrenamente şi odihnă, în regimul spartan impus de selecţioner.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
master_boy1981
master_boy1981  •  20 Iunie 2010, 08:46

ravo lui, e in vacanta omu si oricum joaca mai bine ca multi si daca il scoli la 9 dim dupa 1 noapte de betie asa ca face ce vrea muschiu lui, il cheama Ronaldinho nu Cristea , a insirat ceva echipe mari in cariera gen PSG,barcelona si acum milan asa ca bravo lui, printu p... a jucat si el la fc scuipa-n dunare ,poli iasi si dinamo si e mai vedeta ca asta ,ai de capu lui

quill
quill  •  20 Iunie 2010, 04:13

Ronaldinho este in Florianopolis, nu in Rio de Janeiro.

otelarul_123
otelarul_123  •  20 Iunie 2010, 03:52

Voi ziaristii , cu setea voastra pentru audiente, cititori etc contribuiti in mare parte la distrugerea sportului . Nu mai promovati anumite persoane si scandalurile si veti vedea o schimbare majora in acest fenomen numit sport .

Vezi toate comentariile (5)
Comentează