INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  SPANIA - ELVEŢIA 0-1

De ce a pierdut Spania în faţa Elveţiei » Sara e de vină!

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 iunie 2010 00:00

Jurnalistă la Telecinco, Sara Carbonero e acuzată că i-a distras atenţia prietenului ei, Casillas, stînd la meci în spatele porţii lui

Nu doar jocul steril al Spaniei a dus la eşecul neaşteptat din debutul la Mondial, 0-1 cu Elveţia. O parte din vină este aruncată şi spre Sara Carbonero. Trimisă special în Africa de Sud de postul TV "Telecinco", jurnalista sportivă de 25 de ani este acuzată că i-a distras atenţia lui Iker Casillas în faza primirii golului.

Ca dovadă, "The Times" a surprins o imagine în care Sara, aflată în timpul serviciului, se afla în spatele buturilor campioanei Europei în timp ce goal-keeperul Realului prindea o minge. "A rămas acolo tot timpul. Normal că Iker se gîndea la alte lucruri şi nu s-a mai putut concentra cum trebuie la meci", a precizat cotidianul britanic, concluzionînd: "Iubita lui Casillas a pus în mişcare Inchiziţia spaniolă".

Sara şi-a continuat treaba la final, cînd unul dintre cei intervievaţi a fost chiar Iker. A părut puţin stînjenită de situaţie, dar s-a comportat profesionist. Un minut şi 35 de secunde a durat dialogul în care el s-a arătat "foarte supărat de un eşec atît de dur", iar ea l-a terminat cu un timid "mulţumesc, pe curînd".

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
cristi1902
cristi1902  •  18 Iunie 2010, 12:16

cred ca e penibil sa dai vina pe o femeie ca o echipa intreaga n-a fost in stare sa bage minge in poarta. Nici macar nu vad ce vina a avut caillas la gol, mai degraba fundasii s-au dat cap in cap acolo.

sickpuppyz
sickpuppyz  •  18 Iunie 2010, 02:41

jurnalism senzationalist. cretinul care a scris acest articol complet subiectiv nu ia in calcul faptul ca Spania nu a reusit sa inscrie nici un gol. ma intreb care din iubitele atacantilor stateau in spatele portii elvetiene distragandu-le atentia acestor jucatori de camp?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează