INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  SPANIA - HONDURAS, AZI, 21:30, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Del Bosque mizează pe cuplul Torres - Villa cu Honduras » Activează atacul!

David Villa, Fernando Torres
David Villa, Fernando Torres

Articol de GSP - Publicat luni, 21 iunie 2010 00:00

Del Bosque revine la sistemul cu două "vîrfuri", Tores şi Villa, susţinuţi de Navas.

Spania este cu spatele la zid. Bătută surprinzător de Elveţia, campioana Europei trebuie să învingă azi Hondurasul pentru a nu fi pusă în situaţia de a-şi pregăti prematur bagajele. Ca să-şi atingă ţinta, Vicente Del Bosque va face schimbări în compartimentul care a dezamăgit în deschidere, atacul. Tehnicianul de 59 de ani îşi rearmează echipa şi, după ce a revăzut de trei ori duelul de miercurea trecută, a decis să mizeze pe mai multe "guri de tun".

Dacă împotriva elveţienilor a început doar cu David Villa în ofensivă, pe "Ellis Park", lîngă noul "vîrf" al Barcelonei va apărea Fernando Torres. Acesta va fi forţat deşi îi lipseşte ritmul, abia fiind refăcut în urma unei accidentări, dar şi golul, deoarece nu a mai marcat oficial la "naţională" din 14 iunie 2009, la Cupa Confederaţiilor! "Torres este foarte obişnuit să joace doar el în atac. Acum îl va avea pe Villa în stînga sa. Aşa vom insista", a indicat Del Bosque.

Cei doi vor primi sprijin în plus. Cel mai probabil din dreapta, unde ar urma să apară Jesus Navas, om de bandă cu viteză şi centrări excelente. În varianta mai precaută ar fi utilizat David Silva.

17 goluri au marcat Torres şi Villa cînd s-au aflat concomitent pe gazon: 6, respectiv 11

Au dormit în frig
Spaniolii sînt mulţumiţi de condiţiile de la Potchefstroom, cu o singură mare problemă: instalaţia de căldură nu prea funcţionează. În ultimele zile a fost destul de frig noaptea, astfel că Xavi şi ceilalţi au tremurat serios, deşi li s-au adus pături în plus. Din acelaşi motiv au beneficiat de apă caldă cu intermitenţe.

Chile - Elveţia
Mîini asigurate pentru 16 milioane de euro
Şi contra chilienilor, elveţienii îşi pun siguranţa în mîinile portarului Diego Benaglio, care sînt la mare preţ. Cu 16 milioane de euro le-a asigurat jucătorul de 26 de ani, o sumă pe măsura lor. La 1,94 de metri şi 90 de kilograme, goal-keeperul lui Wolfsburg poartă cel mai mare număr posibil la mănuşi (11), a căror deschidere este de 25 de centimetri. Perfecţionist, el le schimbă foarte des, imediat cum apare cea mai mică fisură. Aşa se face că, în medie, foloseşte nu mai puţin de 50 de perechi de mănuşi pe an.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
roman_paranoic
roman_paranoic  •  21 Iunie 2010, 04:59

Hai Honduras! Ati vazut de la elvetieni ca nu e greu! :)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează