INTERNATIONAL  »  PRELIMINARII CM 2010  »  ADVERSAR ROMÂNIA

Franţa - Argentina 0-2, într-un meci amical disputat la Marseille

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 februarie 2009 00:00

Adversara României din Grupa a 7-a a preliminariilor Campionatului Mondial din 2010, Franţa, a fost învinsă, miercuri, de reprezentativa Argentinei cu scorul de 2-0, într-o partidă de verificare care a avut loc la Marseille, informează L'Equipe.

Golurile echipei sud-americane au fost marcate Jonas Gutierrez (40) şi Lionel Messi (83).

Franţa: Mandanda - Sagna, Gallas, Mexes, Abidal - L. Diarra, Toulalan - Ribery, Gourcuff, Henry - Anelka (Benzema 65). Antrenor: Raymond Domenech.

Argentina: Carrizo - J. Zanetti, Demichelis, Heinze, Papa - Maxi Rodriguez (Angeleri 81), Mascherano, Gago, Gutierrez - Messi, Aguero (Tevez 81). Antrenor: Diego Maradona.

Reprezentativa Franţei, locul 3 în Grupa a 7-a a preliminariilor Campionatului Mondial din Africa de Sud, va întâlni naţionala Lituaniei, întâi în deplasare, la 28 martie, iar apoi pe teren propriu, la 1 aprilie, în următoarele două partide din campania de calificare la turneul final din 2010

Sursă: NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  12 Februarie 2009, 17:33

fenomenal messi ...parca nici nu era 3 francezi langa el la gol ...super jucator ... super

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close