INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  SUA - ANGLIA 1-1

Gerrard: "Nu cred că portarul nostru poate fi criticat. Ne va şi salva în viitor"

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 iunie 2010 00:00

Căpitanul reprezentativei Angliei, Steven Gerrard, a declarat după remiza cu SUA, scor 1-1, meci în care americanii au egalat în urma unei erori a portarului Robert Green, că întreaga echipă îl susţine pe goalkeeper.

"A fost o situaţie din acelea ciudate, nu cred că portarul poate fi criticat. S-a tot vorbit despre minge. Rob va învăţa din ceea ce s-a întâmplat şi ar putea avea o intervenţie importantă, care ne-ar aduce victoria într-un meci. Suntem cu toţii alături de el. A fost un şoc pentru noi şi ne-a luat ceva timp să trecem peste el", a spus Gerrard pentru postul ITV1, preluat de Mediafax.

Steven Gerrard a precizat că meciul cu SUA a fost dificil. "Cel mai important în primul meci este să nu pierzi. Ne doream să câştigăm, dar din nefericire am lăsat mingea să intre în poartă. Acum, obiectivul trebuie să fie obţinerea a şapte puncte", a adăugat căpitanul naţionalei Angliei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează