INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  CUPA MONDIALĂ E LA BUCUREŞTI

Gică Popescu: "Marele meu regret e că nu am cîştigat Mondialul în '94"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 aprilie 2010 00:00

Pentru a doua oară în istorie, Cupa Mondială la fotbal, cel mai rîvnit trofeu din lume, a ajuns la Bucureşti, aseară, direct de la Dublin (Irlanda), în cadrul Trophy Tour, organizat de Coca-Cola. Înainte de România, trofeul a mai vizitat alte 76 de ţări, de pe 5 continente.

"Cu siguranţă, este cel mai de seamă trofeu care vine în România, chiar dacă Steaua a câştigat Cupa Campionilor Europeni. Sper să creeze o emulaţie în rândul microbiştilor, pentru că este un eveniment cu adevărat important pentru fotbalul românesc.

Sunt sigur că lumea va aprecia aducerea Cupei Mondiale în ţara noastră şi va veni s-o vadă în număr cât mai mare. Jucătorii echipei naţionale n-ar trebui să se gândească la acest trofeu. Ei ar trebui să aibă alte ambiţii. Adică, să se califice la următorul turneu final.

Îmi pare rău că n-am câştigat acest trofeu. În 1994, la turneul final din SUA, am fost atât de aproape. Acesta este cel mai mare regret al meu“, a declarat Gică Popescu în Evz.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
 •  07 Aprilie 2010, 19:31

Gica Baci, compari perele din copacul Cupei Mondiale cu merele din palmaresul Stelei, nu sesizezi? Steaua a castigat CCE, Cupa Mondiala e doar in vizita pe la noi! Ce e mai important? Esti inca tanar, n-ai ajuns la varsta senilitatii ca sa spui tampenii!

 •  07 Aprilie 2010, 19:25

Ne-ar fi trebuit un antrenor mai inteligent si cu mai mult curaj decat Iordanescu. Dar mai ales, sa-i "MULTUMIM" lui Prunea!!!

 •  07 Aprilie 2010, 17:10

Adica ce era brazilia ,noi eram peste ei dar asa ne speriem si de umbra altora .Putina sansa si eram campioni mondiali ,noi aveam super jucatori ,poate un antrenor mai putin credincios dar mai realist eram in marea finala.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează