INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  URUGUAY - GHANA 1-1 (4-2 LA PENALTY-URI)

Golgeterul "celest" l-a salvat pe Muslera cu henţul din ultima secundă » Mîna sfîntă a lui Suarez

Articol de - Publicat duminica, 04 iulie 2010 00:00

N-a mai înscris, cum o făcuse cu Africa de Sud şi Coreea de Sud, dar a făcut toţi banii şi contra ghanezilor.

În ultima secundă, după ce scosese cu genunchiul prima reluare a lui Appiah, Suarez a pus mîna pe linia porţii, alegînd ultima soluţie ca să blocheze execuţia de 2-1 a lui Adiyiah, Muslera fiind jos. Execuţia lui Gyan, direct în bara transversală, a prins-o cu coada ochiului, pe pista de atletism, în timp ce pleca spre vestiare după ce a luat "roşu".

"Sînt superportar, am reuşit parada turneului. N-a fost mîna mea, ci a lui Dumnezeu şi a Fecioarei Maria. Am făcut-o ca să le dau colegilor mei şansa să cîştige la penaltyuri", a mărturisit atacantul care a reuşit în ultima stagiune la Ajax 47 de goluri în 46 de partide. Şi a cărui cotă, date fiind calităţile etalate şi ca portar, va sări acum de 30 de milioane de euro.

30 de goluri în 58 de meciuri la "naţionala" Uruguayului a reuşit Abreu, la unul singur distanţă de cel mai prolific marcator "celest"

1 şut
, pe poartă, a trimis Abreu în cele 60 de minute jucate la acest Mondial, cu Franţa şi Ghana

Poate juca finala!
Henţul lui Luis Suarez nu înseamnă şi sfîrşitul aventurii în Africa de Sud. Suspendat automat pentru semifinale, vîrful uruguayan răsuflă uşurat. FIFA nu a considerat că gestul său a fost însă intenţionat şi Comisia de Disciplină a forului mondial a anunţat ieri, după ce a analizat raportul arbitrului Benquerenca, că uruguayanul va sta doar un singur meci. Deci, atacantul lui Ajax revine pentru marea finală ori pentru cea mică. Totul depinde de Olanda.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
eu__
eu__  •  04 Iulie 2010, 03:46

nu de olanda depinde, ci de uruguay. ;)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează