INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  FRANŢA

Jucătorii Franţei au refuzat să se antreneze ca protest faţă de excluderea lui Anelka

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 iunie 2010 00:00

UPDATE // Domenech a citit în faţa presei scrisoarea fotbaliştilor, care i-a fost înmînată de Patrice Evra. Jucătorii au refuzat să se antreneze ca protest la excluderea lui Nicolas Anelka din lot. Anelka a fost trimis acasă ieri seară.

Conform trimisului special al I-Télé, conflictul dintre Evra şi Duverne s-ar fi iscat pentru că Evra l-ar fi depistat pe "trădătorul" despre care se vorbea ieri

Directorul general delegat al Franţei, Jean-Louis Valentin, a decis să demisioneze după acest nou episod tensionat: "M-am săturat. Demisionez! Jucătorii nu vor să se antreneze. E o ruşine. În aceste condiţii, am decis să mă întorc la Paris şi să demisionez".

Patrice Evra i-a dat ofiţerului de presă o scrisoare pe care să o citească în faţa mass-media. Nimeni nu ştie ce conţine.

Nici o zi de linişte în cantonamentul naţionalei Franţei! Henry şi compania au refuzat să se antreneze astăzi!

Atmosfera e din ce în ce mai tensionată în vestiarul "Cocoşului Galic". După ce Anelka a fost trimis acasă, pentru cuvinte greu de reprodus adresate selecţionerului Raymond Domenech, iar unii fotbalişti, printre care Patrice Evra, au acuzat că în vestiarul echipei există un trădător, astăzi seria scandalurilor continuă.

După ce au semnat autografe pentru fani şi au făcut poze cu aceştia, jucătorii francezi au fost martorii unei altercaţii între Patrice Evra şi unul dintre preparatorii fizici ai echipei, Robert Duverne. A fost nevoie de intervenţia lui Domenech pentru a-i despărţi pe cei doi. Urmarea? Fotbaliştii au refuzat să se mai antreneze.

Toţi jucătorii francezi au părăsit terenul şi s-au urcat în autocarul echipei după un conflict iscat între Evra şi preparatorul fizic, Robert Duverne.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
sickpuppyz
sickpuppyz  •  21 Iunie 2010, 00:01

esti un anarhist constipat dac dai dreptate jucatorilor. ar trebui lasati fara antrenori. stai ca vine magicianul Blanc. sa vedem atunci ce fac aceste mari vedete care nu joaca decat pt ei insusi.

partizan
partizan  •  20 Iunie 2010, 23:51

rasistilor cum va mai tine Dumnezeu pe pamint?cum va simtit voi Romami cind sinteti facuti o natie de tigani? RUSINE

zidane92
zidane92  •  20 Iunie 2010, 21:39

toti care postati mesajele astea rasiste sunteti niste vagabonzi si niste prapaditi care faceti urma pamantului degeaba pai ce legatura are ceea ce se spune in articol cu frustrarile voastre rasiale.sunt total de acord cu ce au facut jucatorii frantei si bravo evra un adevarat capitan,tot ceea ce se intampla la francezi e din cauza acestui comunist de trista amintire escalletes care nu a inteles dupa euro 2008 ca nimeni nu-l mai vrea pe domenech selectioner respect anelka ca i-a spus ce merita

Vezi toate comentariile (12)
Comentează