INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  "BRAZILIA NU MAI ARE FARMEC"

Liţă Dumitru despre duelul cu legendarul Pele: "M-a scuipat şi m-a înjurat în mai multe limbi"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 iunie 2010 00:00

Ex-internaţional, Liţă Dumitru rememorează confrutarea cu marele Pele, la Mondialul din Mexic, în partida pierdută de tricolori cu 3-2.

" Brazilia nu mai are farmecul obişnuit, nu mai este echipa aceea care se remarca prin posesie. Jocul nu mai este la fel de spectaculos. Brazilienii au acum ceva din pragmatismul italienilor.

Asta va conta în final. Eu zic că Brazilia e favorită să câştige acest Mondial. Cred că se va bate cu Argentina sau cu Spania.

În '70, la Mondialul din Mexic, brazilienii aveau o echipă fenomenală cu Pele, Tostao, Jairzinho. La pauză, selecţionerul Angelo Niculescu mi-a zis să îl iau în marcaj pe Pele. A fost de muncă cu el. Vreo 20 de minute n-am avut probleme.

Apoi a început să mă înjure şi să mă scuipe. Înjura şi în portugheză, dar şi în spaniolă, ca să pricep. L-am atins şi eu bine. Am luat un galben pentru că l-am faultat din spate. Atunci meritam câteva cartonaşe roşii pentru cât de mult l-am faultat pe Pele", a declarat Liţă Dumitru în Evz.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
iskander
iskander  •  30 Iunie 2010, 11:33

Nea Lita, ce crezi ca invata saracii de ei pe maidan, decat sa se injure si sa de ain minge? educatie mumu, de unde drecu sa aiba parte, cand ei la o varsta frageda fug de acasa!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează