INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  DIEGO S-A DAT IAR ÎN STAMBĂ

Maradona a sărit la fanii germani

Articol de - Publicat duminica, 04 iulie 2010 00:00

Diego Maradona a avut o altercaţie cu fanii germani la finalul meciului de sîmbătă cu Germania (0-4) din sferturile de finală ale CM 2010.

Potrivit cotidianului argentinian Diarios y Noticias, selecţionerul "Pumelor" a reacţionat nervos deranjat de manifestările ironice la adresa lui ale fanilor germani aflaţi în preajma băncii sale tehnice. Maradona a fost imobilizat de oameni din staff-ul său, dar şi de fiica lui Dalma, intrată pe teren (foto).

 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
horymury
horymury  •  04 Iulie 2010, 17:31

@ taviz...

horymury
horymury  •  04 Iulie 2010, 17:30

Peste nemti au trecut 2 razboaie si uite ca sunt cu 100 de ani in fatza noastra si o fortza pe toate planurile....mie imi e scarba de xenofobi ca tine, ai face bine ca in loc sa urasti ceva doar ca iti este superior, mai bine incerci sa inveti de la el. Germania si popoarele mai la nord de ei sunt un model de civilizatie si bun simt- tu, la ce limbaj colorat ai, se pare ca nu vei intelege niciodata termenii astia.

dani.b
dani.b  •  04 Iulie 2010, 13:01

mare fotbalist Maradona..dar nu cred in el ca antrenor .Dupa 0-4 normal ca a rabufnit...nu cred ca ia placut..:))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează