INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  ARGENTINA

Maradona e tentat să demisioneze: "Nu mai am putere pentru nimic"

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 iulie 2010 00:00

După eliminarea în faţa Germaniei, selecţionerul Argentinei, Diego Armando Maradona, spune că nu mai are putere să continue şi va decide în zilele următoare dacă rămîne sau nu la cîrma reprezentativei.

"Rezultatul nu reflectă jocul din teren. Mi-am dat seama ca antrenor că ăsta e fotbalul pe care l-am jucat noi e cel care place oamenilor. Cel care va veni după mine va trebui să continue pe aceeaşi linie. Trebuie să vorbesc cu jucătorii, cu familia şi cu cei din federaţie. Nu ştiu dacă voi mai continua.

Nemţii au marcat golurile pe care Argentina nu le-a putut înscrie. Am avut jucători care au venit aici pentru glorie. Nu s-a terminat cum ne aşteptam, dar cred că trebuie să continuăm pe acelaşi drum. Nu m-am gîndit încă dacă mai am putere să continuu. E cea mai grea zi care mi-a fost dată să trăiesc, nu mai am putere pentru nimic.

Îi studiaserăm cu mare atenţie pe nemţi, dar ne-au dat gol la prima centrare. De acolo a început un alt meci, le-am dat cu uşurinţă mingea germanilor, iar ei, în avantaj fiind, au început să creeze, să aibă idei pe care nu le-au avut la acest Mondial. Au profitat de situaţiile de gol pe care le-au avut, dar rezultatul nu e fidel evoluţiei din teren. Ei au marcat, noi nu.

Lio a făcut un Mondial mare. Să-l văd plîngînd în vestiar e foarte greu pentru mine, iar cel care spune că nu a dat totul pentru naţională e un prost!", a spus Maradona.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (13)
ahadade
ahadade  •  04 Iulie 2010, 13:54

da, messi e 0 barat :)))) si rooney si ronaldo au fost sub ceea ce asteptam.dar ziceam....oare e simplu sa joci cu 3 adversari in spate tot timpul? in plus messi chiar s-a pus in folosul echipei si nu a urmarit numai golul.da in fine, ramai tu la zerourile tale.

zidannr1
zidannr1  •  04 Iulie 2010, 00:05

bravo Germania. Meritata victoria si mai presus de orice dubiu scorul chiar reflecta realitatea de pe teren.Maradona zero antrenor, zero caracter (de acord cel mai mare talent al fotbalului dar un talent lipsit de fair play) zero idei tactice.Finala Germania Olanda 1-3

nicco
nicco  •  03 Iulie 2010, 22:25

Maradona ar face bine sa-si vada de sanatate. Totul se poate repara cat-de-cat, dar inteligenta sa va ramane asa cum a fost si este: extrem de mica. Sa lase meseriasii sa conduca echipe. Si-a batut joc de atatia jucatori foarte buni pe care i-a avut in ecgipa

Vezi toate comentariile (13)
Comentează