INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  ARGENTINA - GERMANIA 0-4

Messi le-a mulţumit fanilor pe Twitter pentru susţinere

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 iulie 2010 00:00

Lionel Messi a părăsit terenul cu capul plecat, după o înfrîngere la care nici un argentinian nu se aştepta, 0-4 în faţa Germaniei. Fotbalistul Barcelonei a ţinut să le mulţumescă fanilor pe contul său de Twitter, pentru toată susţinerea pe care au arătat-o Argentinei.

"Tristeţea e copleşitoare, vreau să vă mulţumesc tuturor celor care aţi fost alături de noi. Trebuie să mergem înainte, să ne îmbunătăţim jocul. Avem nevoie de tărie şi curaj pentru a lupta în continuare", a scris Messi pe contul său de Twitter.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
skrap
skrap  •  04 Iulie 2010, 02:06

tandd.. ai mare dreptate, dar cum poti spune ca noi stam acasa tot pe mana antrenorilor? avem noi cumva jucatori sa ne batem cu aceste incredibile echipe? noi nu avem nici jucatori, nici conducere, nici antrenori, noi nu avem absolut nimic.

skrap
skrap  •  04 Iulie 2010, 02:05

predastelist, el la Argentina nu joaca pe post de marcator voi asta nu intelegeti, e ca si cum i-ati cere lui Xavi sa faca diferenta, sa dea gol, Messi joaca pe postul de mijlocas central la nationala, nu poate sa treaca de 2 linii singur, daca era atacant avea doar o linie in fata, dar fiind mijlocas are 2 linii in fata. Invatati naibi fotbal.

skrap
skrap  •  04 Iulie 2010, 02:03

alecum, pe ce te bazezi cand spui ca ronaldo e mai bun? eu spun ca Messi e mai bun, ma bazez pe 47 de goluri marcate de Messi sezonul asta si de 15 pase de gol, tu pe ce te bazezi cand spui ca ronaldo e mai bun? lepra aia de jucator nu vezi ca numai joaca absolut nimic? doar declaratii stie sa dea, pe teren.... cam disparut din peisaj.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează